Blogi, Yleinen

Sisustus: kesäalesta kaikki kauniiseen kotiin!

22.6.2023

Kruunukalusteen kesäalesta löytyy sisustus koko kotiin. Tutustu valikoimaan ja inspiroidu!

Kodin sisustus syntyy toimivasta kokonaisuudesta ja oivaltavista yksityiskohdista. Värien harmonia luo tilaan oikean tunnelman, olipa kotisi iloisen värikäs tai pohjoismaisen vaalea.

Sisustuksen suunnittelu on hyvä aloittaa tietystä elementistä, joka voi olla tietty materiaali, väri tai esimerkiksi huonekalu. Tutustutaan muutamiin vinkkeihin, joilla tilasta syntyy koti.

Säilytysratkaisut

Kaikki tietävät, kuinka helposti kotiin kerääntyy kaikenlaista tarpeellista tavaraa sinne tänne. Tyylikäs ja toimiva säilytysjärjestelmä onkin siistin kodin selkäranka. Onneksi saimme mukaan kampanjaamme säilytysratkaisuja moneen tyyliin!

 

 

Hiipakan Anton, Taiga, Vilja ja Niklas ovat saaneet seurakseen uuden Kaura-sarjan. Ihastuttavissa Kaura-kalusteissa on muodikkaan retrohenkinen ilme. Valitsemalla säilytyskalusteet samasta tuotesarjasta saat koko kotiin helposti yhtenäisen ilmeen, ja valitsemalla kotimaisen valmistajan tuotteen tuet suomalaista työtä.

Leo-Matti Ojalan Lilja- ja Line-sarjan säilytyskalusteet ovat löytäneet paikkansa monissa suomalaiskodeissa. Lilja-sarjan tuotteet ovat saatavissa niin valkoisina kuin tammiviiluisinakin useilla eri väriyhdistelmillä.

Naapurissakin osataan! Ruotsalaiset Rowico ja Hans K ovat tuttuja jo monelle myös meillä Suomessa. Hans K:lta saimme aleen mukaan kaikki valkoiset, valkopestyt ja saarnesta valmistetut tuotteet.

Valkopesty puu on ollut suosikkivalinta suomalaisissa kodeissa jo useamman vuoden ajan ja vaihtoehtoja riittääkin ilahduttavan paljon. Hans K:n Verona-senkki on erittäin kaunis kaluste ja lisäksi helppohoitoinen, koska saarnipuisen senkin pinta on käsitelty lakalla. Tämä ja Rainbow-senkki ovat saatavissa myös puhtaan valkoisina.

 

 

Ruokailutilan sisustus

Ruokailutila on kodin sydän. Kesäkampanjastamme löydät edulliset ja laadukkaat ruokapöydät jokaiseen tyyliin! Usein ruokapöytä valitaan ensin ja tuolit sovitetaan ruokapöydän mukaan. Ruokailutilan sisustus onkin helppo uudistaa pienillä muutoksilla, ja uudet ruokapöydän tuolit ovat paras vaihtoehto pieneen ilmeen uudistukseen ja raikastamiseen. Olipa tyylisi sitten perinteinen tai moderni, tunnelmallinen tai raikas, valikoimastamme löydät upeat keittiön tuolit moneen makuun. Voit myös täydentää ruokailuryhmää puisella sohvalla, kuten Rowicon Carmen ja Hans K:n ZigZag, tai vaikkapa Skovbyn #833-penkillä.

Kotimaisten valmistajien tuoleista kestosuosikeiksi ovat nousseet ByNiemen Saana-tuoli ja Savoy-tuoli. Suosituin tuolimme on Rowicon Alison-tuoli, joka on saatavissa nopealla toimituksella heti varastosta. Tuolissa on kätevä kääntyvä istuin.

Klassiseen makuun meiltä löytyy Lundbergs Möblerin iki-ihana Wilma-sarja, joista syntyy tunnelmallisen rustiikkinen ruokailuhetki. Wilma-ruokapöytä on saatavissa niin pyöreänä kuin suorakaiteen muotoisenakin.

 

 

Monipuoliset mittatilaussohvat

Kaipaako sisustuksesi ihanaa, ylellistä ja yksilöllisesti valmistettua laatusohvaa? Löydät kampanjavalikoimastamme kotimaisen Interfacen, ikisuosikki Furninovan ja italialaisen Natuzzin luksussohvat. Kampanjassa ovat mukana myös omat KruunuDesign-sohvamme, jotka valmistetaan Puolassa. Olohuoneen sisustus viimeistellään sohvaan sopivalla sohvapöydällä.

Mittatilaussohvan paras puoli on se, että sen saa juuri haluamillaan ominaisuuksilla. Etenkin Interface ottaa huomioon niin materiaali- kuin kokotoiveet senttimetriä myöten. Kaikkien valmistajiemme verhoilunäytteet ovat esillä myymälöissämme – tervetuloa hypistelemään!

 

 

Koriste-esineet ja sisustustarvikkeet

Viimeisenä vinkkinä sisätiloihin täytyy mainita kumppaniemme Artwoodin ja Richmondin sisustustuotteet. Verkkokaupassamme on näistä esillä vain pieniä makupaloja ja koko valikoimaan voit tutustua Artwoodin ja Richmondin verkkosivuilla. Kun huomaat valmistajien valikoimissa jotain ihanaa, voi tilata sen myymälöistämme, myyntinumerosta p. 0290 024024 tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

 

 

Kesällä viihdytään ulkona

Sisätilojen sisustus on valmis ja on aika siirtyä ulkoilmaan. Kampanjatuotteistamme löydät terassikalusteet niin Brafabilta, Cane-linelta, ByNiemeltä kuin omalta KruunuDesign-merkiltämmekin.

Useat puutarhakalusteet löytyvät meiltä nopean toimituksen varastoerinä. Uusia puutarhakalusteita lisätään kampanjaan koko kampanjan ajan, joten kampanjasivua kannattaa pitää silmällä!

Paljon lisävinkkejä ulkotilan suunnitteluun löydät näistä artikkeleista: ulkoruokailu, polyrottinkikalusteet sekä terassin valmistelu kesäksi.

Aurinkoa kesään ja hyviä ostoksia! ☀️