Blogi, Yleinen

Terassi kesäkuntoon

8.3.2023

Terassin valmistelu kesää varten voi olla hauska ja palkitseva projekti, joka kuljettaa sinut kohti kesää ja kauniista kesäpäivistä nauttimista. Tässä on muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua terassin valmistelussa: 

  1. Puhdista terassi: Aloita terassin valmistelu puhdistamalla se perusteellisesti. Poista lehdet, oksat ja roskat ja käytä painepesuria tai harjaa pestäksesi terassin pinnat.
  2. Tarkista terassin kunto: Tarkista terassin kunto ja mahdolliset vauriot, kuten halkeamat tai lautojen irtoamiset. Korjaa nämä kohdat ennen kuin jatkat muihin valmisteluihin.
  3. Maalaa tai lakkaa terassi: Jos terassi tarvitsee maalia tai lakkaa pintaan, tee se ennen kesää. Tämä parantaa terassin ulkonäköä ja suojaa sitä kosteudelta.
  4. Suunnittele terassin sisustus: Saat aina maksuttoman suunnitelman sisustussuunnittelijoiltamme. Mietitään yhdessä, millainen sisustus sopii sinun tyyliisi ja tarpeisiisi ja suunnitellaan yhdessä istuimet, pöydät, aurinkovarjot, kasvit ja muut koriste-esineet
  5. Pistäydy liikkeessämme tai verkkokaupassamme ja tutustu kesän ihaniin uutuuksiin.
  6. Muista, että valaistus on osa sisustusta. Terassin valaistus lisää tunnelmaa ja tekee siitä käyttökelpoisen myös illalla. Voit asentaa esimerkiksi kohdevaloja, tunnelmavaloja tai kynttilöitä.
  7. Matto on tunnelmaa luova lisä jokaiseen tilaan. Löydät valikoimastamme matot kaikkiin tiloihin, myös terassille. Vain pieni osa valikoimasta on esillä verkkokaupassamme, joten asiantuntevat myyjämme auttavat löytämään juuri sinun tilaasi sopivan ratkaisun.
  8. Kasvata kukkia ja yrttejä: Kasvata kukkia ja yrttejä terassilla lisäämään luonnonläheistä tunnelmaa. Kukat ja yrtit tuovat myös tuoksua ja voit käyttää yrttejä ruoanlaitossa.
  9. Suojaa terassi ja ulkokalusteet: Suojaa terassi ja ulkokalusteet sääoloilta, kuten auringolta ja sateelta. Aurinkovarjot ja ulkokalusteiden suojat pidentävät terassikalusteiden käyttöikää ja säilyttävät pinnat hyväkuntoisina.
  10. Myymälöistämme saat kaikki huonekalujen hoitoaineet niin ulkokalusteille kuin sisäkalusteillekin. Löydät meiltä hoito-ohjeet kaikille materiaaleille ja huonekaluille. 

Tutustu puutarhakalusteiden valikoimaamme täällä!

Näiden vinkkien avulla voit valmistautua kesäkauteen ja nauttia terassin tarjoamasta rentoutumisesta ja viihtymisestä. Ihania kesähetkiä ja pitkää sesonkia!