Sohvapöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (18)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 105 tuotetta

Sohvapöytä jokaiseen kotiin

Sohvapöydät viimeistelevät oleskelutilojen sisustuksen! Olohuoneen pöytä tuo sohvalla oleskeluun kaivattua laskutilaa leffaherkuille, lehdille ja ohjaimille. Siksi sohvapöytä on kokoaan suurempi ja tuo oleskelutiloihin paljon kaivattua helppoutta – pienestäkin sohvapöydästä on moneksi!

Sohvapöytä täydentää kauniisti olohuoneen sisustusta, ja olemme koonneet valikoimaamme moneen makuun sopivat sohvapöydät sekä pikkupöydät. Lisäksi saatavilla on moniosaiset sarjapöydät, jotka taipuvat moniin erilaisiin tilanteisiin niin arkeen kuin juhlaan.

Sohvapöydät nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Suosituimpia sohvapöytämallejamme ovat pyöreät sohvapöydät ja kevyet metallirunkoiset sohvapöydät. Näiden lisäksi pyöreät sarjapöydät kasvattavat suosiotaan koko ajan, ja sarjapöytää etsiessä kannattaa tutustua erityisesti Artwoodin ja Rowicon mallistoihin.

Olemme koonneet verkkokauppaamme kattavan valikoiman laadukkaita sohvapöytiä, sivupöytiä ja sarjapöytiä sekä kotimaisten että ulkomaisten laatubrändien valikoimista. Valikoimamme kattaa mm. jo edellä mainitun Rowicon, Torkelsonin ja Natuzzin sohvapöydät sekä KruunuDesign -tuotteemme, joista löydät tyylikkäät läppäripöydät, kukkapöydät, sivupöydät ja sohvapöytäsetit. Myös Sastamalassa toimivan ByNiemen mallistosta löytyy kauniita puisia sohvapöytiä, jotka on helppo yhdistää osaksi mitä tahansa sisustusta.

Jos aiot päivittää koko olohuoneesi ilmeen, tutustuthan myös sohvavalikoimaamme. Verkkokaupassamme on esillä ja tilattavissa valikoima erittäin korkealaatuisia sohvia laatubrändeiltä kuten esimerkiksi Natuzzi, Bröderna Anderssons, LOVI, Natuzzi Editions ja Rowico. Tämän lisäksi tarjoamme korkealaatuisia sohvian oman KruunuDesign-brändimme alla. KruunuDesign-sohvat tulevat eurooppalaisilta ja aasialaisilta laatuvalmistajilta, ja osa tuotteista on merkitty FSC-sertifikaatilla.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja uudista olohuoneesi ilme pienin tai miksipä ei vaikka suurinkin askelin! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa tulla pistäytymään myymälään. Myymälöissä on runsaasti esillä ja tilattavissa lisää valikoimaa, ja asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään ratkaisemaan myös yksilöllisiä tarpeita. Jos tarvitse apua laajan kokonaisuuden suunnitteluun, suosittelemme hyödyntämään sisustussuunnittelijoidemme ammattitaitoa ja näkemystä.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top