Interface

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Interfacen sohvat ja nojatuolit -20 %, voimassa 5.8.2024 asti myymälöissä ja verkkokaupoissa. Ei koske Aina edullinen -tuotteita.

Suomalainen Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Interfacen kalusteilla on Avainlippu-merkki.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 29 tuotetta

Interface – hyvä sohva tekee hyvistä hetkistä parempia

Interface on vuodesta 1963 valmistanut olohuoneen kalusteita, jotka tunnetaan korkeasta laadusta, skandinaavisesta muotoilusta sekä ylivoimaisesta mukavuudesta. Laadukkaat materiaalit takaavat pitkän käyttöiän, muotoilu ajattomuuden ja mukavuus nautinnolliset hetket.

Tuotteet valmistetaan tilauksesta Interfacen omalla tehtaalla Heinolassa. Interfacen kaikille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka kertoo tuotteiden kotimaisesta alkuperästä. Kotimaisen valmistuksen ansiosta yritys pystyy joustaviin toimituksiin, joten saamme toimitettua teille unelmienne sohvan tai lepotuolin kotiin lyhyellä toimitusajalla.

Usean Interfacen suosikkisohvan taustalla on palkittu suomalaissuunnittelija Hannele Bonsdorff. Uusimpien tuotteiden suunnittelusta vastaavat Aino Michelsen, Elina Ulvio, Ole Tornoe Olesen sekä Elina Helenius. Aino Michelsen on suunnitellut malliston Bug-nojatuolin, Pilleri-tuoteperhe puolestaan on Elina Ulvion käsialaa, tanskalaissuunnittelija Ole Tornøe Olesen on luonut Interfacen mallistoon Core-nojatuolin ja tekstiilitaiteilija Elina Helenius Split-maton.

Jos upean designin lisäksi vastuullisuus on huonekaluostoksilla yksi valintakriteereistäsi, kannattaa tutustua Interfacen valikoimaan. Interfacen vastuullisuus tarkoittaa kotimaista valmistamista, laadukkaita materiaaleja ja kestävää muotoilua.

Rungot ja pehmusteet tulevat Interfacelle kotimaisilta sopimusvalmistajilta. Käytetty puu on peräisin suomalaisista, vastuullisesti hoidetuista metsistä. Vastuullisuudesta kertovat tuotteiden PEFC- ja FCS-sertifikaatit. Tuotteissa käytetään allergiatestattuja höyheniä, joiden keräämisessä ja valmistamisessa noudatetaan eettisesti kestäviä periaatteita. Sohvissa ja lepotuoleissa käytetyt kankaat ja nahat tulevat eurooppalaisilta valmistajilta, jotka Interfacessa tunnetaan jo vuosikymmenten takaa. Tämä takaa paitsi tuotteiden jäljitettävyyden myös korkean laadun.

Hyvän sohvan tuntee. Ihmisen todellinen tarve on pysähtyminen, rauhoittuminen, oman hetken vaaliminen, olostaan nauttiminen. Tule käymään myymälöissämme ja toteutetaan sohvaunelmasi yksilöllisesti, yhteistyössä!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top