Työtuolit ja satulatuolit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (8 kpl)

Työtuolit ja satulatuolit työhön ja opiskeluun

Työtuolit ja satulatuolit tuovat ergonomiaa toimistoon. Työtuolit ja satulatuolit sopivat niin etätyöläiselle kotitoimistoon, opiskelijalle kuin toimistotiloihin yleisesti.

Laadukkaat työvälineet ja -olosuhteet parantavat työskentelyn ergonomiaa, ennaltaehkäisevät erilaisten niska- ja hartiaseudun vaivojen syntymistä sekä lisäävät työssäjaksamista ja -viihtymistä. Hyvä työtuoli onkin pitkässä juoksussa yksi tärkeimmistä investoinneista, kun mietitään hankintoja toimistoon niin kotiin kuin kodin ulkopuolelle. Laadukas toimistotuoli pitää mielen virkeänä pitkin päivää!

Työtuolit nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tarjoamme laadukkaat työtuolit ja satulatuolit sekä niin kuluttajien kuin yritysten tarpeisiin. Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa tulla pistäytymään myymälässä. Myymälöiden kautta on tilattavissa runsaasti lisää tuotteita eri valmistajilta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään ratkaisemaan yksilöllisiä tarpeita ja valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Oikein valittu työtuoli on ergonominen

Työtuolin valinnassa on tärkeää kiinnittää huomiota siihen, millaisen työpöydän kanssa se on tarkoitus yhdistää. Säädettävä työtuoli on paras valinta, jos käytössä on säädettävä työpöytä, sillä tuolin korkeutta säätämällä tuolin saa nostettua juuri sopivalle korkeudelle niin istuma- kuin seisomatyössä.

Satulatuoli pitää selän ryhdikkäänä, sillä tuolin kulmaa saa säädettyä niin, että se tukee alaselkää parhaalla mahdollisella tavalla. Satulatuoli pitää luonnollisella tavalla istuma-asennon alaselästä mukavana, jolloin yläselän asento ei pääse lysähtämään pitkänkään työpäivän aikana.

Erinomainen vaihtoehto toimistoon on myös keinuva työjakkara, jolla istuessa lantio on ei jämähdä paikoilleen, ja pieni tasapainotteleva liike pitää ryhdin hyvänä ja jumit loitolla!

Työtuolin kaveriksi kannattaa yhdistää säädettävä työpöytä tai sähköpöytä. Säädettävä työpöytä tekee näyttöpäätetyöskentelystä ergonomista, millä on pitkäkantoiset vaikutukset terveyteen ja hyvinvointiin.

Tarjoamme kotimaisten toimittajien laadukkaat työpöydät, kirjoituspöydät, tietokonepöydät ja sähköpöydät niin kuluttajien kuin yritysten tarpeisiin. Yhdistä pöydän kanssa sopiva työtuolit, satulatuoli tai toimistotuoli ja varmista ergonomiset työskentelyolosuhteet itsellesi ja työntekijöillesi pitkälle tulevaisuuteen.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top