Sängyt ja peitot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 68 tuotetta

Sänky, patja ja peitto parhaisiin uniin

Sängyt, patjat ja peitot tuovat arkeen ripauksen luksusta, ja siksi valikoimissamme on tuotteita ainoastaan parhailta valmistajilta. Sänky on ehdottomasti yksi tärkeimpiä kalusteita kodissa, sillä hyvät yöunet takaavat energiaa ja voimaa tulevaan päivään. Vastaavasti huonosti nukuttu yö näkyy ja tuntuu koko seuraavan päivän. Laadukkaan ja juuri sopivan tukevan sängyn hankintaan kannattaa panostaa aikaa ja vaivaa – hyvin nukuttu yö maksaa itsensä pikaisesti takaisin lisääntyneenä jaksamisena ja hyvinvointina. Laadukas sänky on investointi terveyteen pitkälle tulevaisuuteen.

Sängyt heti varastosta nopealla toimituksella

Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Sänkyä ja patjaa hankkiessa on erityistä syytä panostaa laatuun. Kruunukalusteen valikoimasta löydät laadukkaat sängyt ja sängynrungot, ihanat Unipuu-sängyt, ja kerrossängyt ja parvisängyt, erikokoiset jenkkisängyt, säädettävät moottorisängyt ja runkopatjat. Lisäksi verkkokaupassamme on tarjolla valikoima peittoja ja painopeittoja, joista CURA of Swedenin painopeitot ovat erittäin kysyttyjä.

Sänkyjä ja peittoja parhailta brändeiltä

Verkkokaupassamme on esillä valikoitu mallisto laadukkaita sänkyjä eri valmistajilta. Svane, Uness, ByNiemi ja Kamjo ovat kaikki valmistajia, joiden käden jälkeen voi luottaa. Valmistajat tarjoavat kaikki tuotteisiinsa useamman vuoden takuun, jonka pituus riippuu valmistajasta. Kamjon ja ByNiemen sängyt valmistetaan Virossa, kun taas Uness on puhtaasti kotimainen sänkytehdas. Svanen sängyt valmistuvat puolestaan Norjassa.

Edellä mainittujen lisäksi vakiomallistossamme on oman KruunuDesign-brändimme Siesta-malliston sängyt, jotka ovat sekä edullisia että laadukkaita. Tuotteet valmistetaan yhteistyökumppanimme tehtaalla Virossa. Siesta-mallisto on vakiintunut osaksi vakiovalikoimaamme siitä syystä, että ne ovat kestäviä ja laadukkaita ja erinomaisen hinta-laatusuhteensa vuoksi pitävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen.

Mikäli et löydä verkkokauppamme valikoimista itsellesi sopivaa tuotetta, myymälöissämme on esillä, kokeiltavissa ja tilattavissa monipuolinen valikoima sänkyjä. Sänkyasiantuntijamme etsivät juuri sinulle parhaiten sopivan patjakokonaisuuden.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top