Senkit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (4)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 89 tuotetta

Senkki sinne, toinen tänne

Senkit ovat kätevä lisä kodin sisustukseen, sillä ne toimivat sekä säilytyskalusteena että laskutasona tai pienenä pöytänä niin keittiössä kuin ruokailu- ja oleskelutiloissa. Senkkiin saa talteen kaikki kodin esineet ja pikkutavarat, sillä senkkejä on saatavilla sekä laatikoilla että kaapeilla varustettuna. Senkkiä voi käyttää myös korkeana tv-tasona, joten senkki on yksi kodin monipuolisimmista kalusteista. Tarjoamme laadukkaat senkit eri kokoisina, väreissä ja materiaaleissa.

Verkkokauppamme monipuolinen valikoima kattaa senkit laatubrändeiltä väreissä ja designilla. Olipa makusi perinteinen tai moderni, kevyt tai rouhea, vaalea tai tumma, löydät takuuvarmasti omasi. Myymälöissämme on lisäksi esillä tuotteita myös muilta valmistajilta ja mallistoista, ja mikäli kaipaat mittatilaustuotteita, myymälämme palvelevat mielellään yksilöllisissä tarpeissa.

Senkit nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Toimimme huolella valikoitujen valmistajien jälleenmyyjänä. Brändeihimme kuuluvat muun muassa kotimaiset Hiipakka, Niemi ja Leo-Matti Ojala samoin kuin pohjoismaiset Rowico, Skovby, Artwood, Canett ja Torkelson. Myös oman KruunuDesign-brändimme alta löytyy tyylikkäitä senkkejä eri materiaaleissa ja väreissä.

Puinen, keraaminen vai metallinen senkki?

Senkkihankintoja miettiessä kannattaa harkita huolella sekä senkin värimaailma, toiminnallisuudet että materiaalit. Suurin osa senkeistä on valmistettu huonekalulevystä. Senkkien jalat ovat useimmiten tukevaa massiivipuuta, vaikkakin metallista valmistetuissa senkeissä myös jalat ovat luonnollisesti metallia.

Massiivipuinen senkki on paras ratkaisu silloin, kun tuotteelta toivoo pitkää ikää ja kestoa, sillä massiivipuisesta senkistä voi hioa kulumat ja kolhut pois ja pintakäsitellä senkin uudelleen. Sen sijaan kalustelevystä valmistettu senkki on haastavampi uudistaa, mikäli senkin pintaan syntyy kolhuja ja naarmuja.

Myös senkin pintakäsittely kannattaa miettiä huolella: siinä missä lakattu pinta on helppohoitoinen, öljytty pinta tuo puun luonnollisen sävyn esille, joskin tuote täytyy öljytä säännöllisesti, ettei puun pinta kuivu ja ala halkeilla.

Tutustu tyylikkääseen valikoimaamme ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa tulla pistäytymään myymälässä. Myymälöissämme on runsaasti esillä ja tilattavissa senkkejä ja muita säilytyskalusteita eri toimittajilta, ja ammattitaitoiset myyjämme palvelevat mielellään myös erityistarpeissa muun muassa mittatilaustuotteiden osalta.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top