Puutarhakalusteet

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 60 tuotetta

Tilaa puutarhakalusteet terassille, patiolle ja puutarhaan helposti Kruunukalusteen verkkokaupasta. Löydät valikoimistamme kaikki polyrottinkikalusteet, ulkosohvat, aurinkotuolit, aurinkovarjot ja riippumatot, terassipöydät ja puutarhapöydät, sohvapöydät ja tarjoiluvaunut, puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit, ulkorahit, matot ja pehmusteet sekä erilaiset pientuotteet, lisävarusteet ja ulkokalusteiden suojat.  Toimitamme puutarhakalusteet suoraan varastosta nopeasti 3–7 arkipäivässä maksutta joko kotiin tai lähimpään noutopisteeseen.

Kruunukaluste on tunnettu monipuolisesta ja laadukkaasta valikoimasta, eivätkä verkkokauppamme puutarhakalusteet ole poikkeus. Tarjoamme korkealaatuisen kattauksen eturivin valmistajilta ja täydennämme valikoimaamme jatkuvasti.

Sastamalassa toimivan Niemen Tehtaiden puutarhakalusteet ovat kuuluneet Kruunukalusteen vakiovalikoimaan jo vuosia eikä syyttä – ByNiemen puutarhakalusteet ovat paitsi äärimmäisen tyylikkäitä myös kestäviä ja säilyttävät suosionsa vuosi toisensa jälkeen.

Toinen vakiovalmistajistamme on ruotsalainen Brafab, jonka puutarhakalusteet henkivät hillittyä skandinaavista designia mukavuudesta tinkimättä. Brafabin valikoimiin kuuluvat niin ulkosohvat, puutarhapöydät, ulkotuolit kuin erilaiset aurinkotuolit ja riippukeinut. Brafabin valikoimissa on myös ulkokalusteiden suojia, jotka soveltuvat niin Brafabin omien kuin muiden saman kokoisten tuotteiden peitoksi.

Kahden edellä mainitun lisäksi verkkokaupassamme on tarjolla laaja valikoima oman KruunuDesign-brändimme alla kulkevia tuotteita. KruunuDesign-tuotteet ovat paitsi kauniita myös kestäviä ja valittu huolella laatuvalmistajien valikoimista.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös