Blogi, Yleinen

Kaunis pyöreä puutarhapöytä kesäksi 2023

10.5.2023

Pyöreä puutarhapöytä – onko oivallisempaa ratkaisua puutarhan ja terassin ruokailutilaan?

Pyöreä ulkopöytä jättää tilaa liikkua samalla, kun sen ympärille istahtaa useampi ruokailija kerrallaan. Esimerkiksi halkaisijaltaan 120 cm ruokapöydän ääreen sopii valitusta ulkotuolista riippuen jopa viisi ruokailijaa.

Kauniit pyöreät puutarhapöydät keramiikasta, tiikistä ja monesta muusta materiaalista

Aivan alkuun haluamme kertoa hyvät uutiset: löydät useita pyöreitä puutarhapöytiä nopealla, 3–7 arkipäivän toimitusajalla omasta varastostamme! Tiikkisen pöydän ystävälle suosittelemme taitettavaa Turin-ulkopöytää, joka on kauttaaltaan kaunista, lämpimän sävyistä tiikkipuuta. Taitettava ulkopöytä on helppo pakata mukaan esimerkiksi asuntoautoon. Mikäli sinulle ei ole tarvetta taitettavalle pöydälle, mutta tiikki houkuttelee, Brafabilta löytyy näyttävä Parga-puutarhapöytä, jonka kannessa on ihastuttava sädemäinen leikkaus.

Brafabin Kenora-pöydässä taas on kestävä, keraaminen kansi, joten tämä pyöreä pöytä kestää vaativiakin olosuhteita. Ruokapöydän runko on kestävää ja ruostumatonta alumiinia. Pöydän keraaminen pinta muistuttaa ihastuttavasti luonnonkiveä sävynvaihteluineen ja elävine pintoineen. Tutustu kaikkiin heti varastosta löytyviin puutarhakalusteisiin täällä.

 

 

Pienet ja suuret pyöreät puutarhapöydät tilan mukaan

Terassin ja parvekkeen pöytää valitessa kannattaa tarttua mittanauhaan. Hyvä sääntö on, että pöydän ympärille tulisi jäädä liikkumatilaa noin metri suuntaansa. Näin esimerkiksi 120 cm kokoinen pöytä sopii leveydeltään minimissään kolme metriä leveään tilaan. Ruokailijoiden määrää pohtiessa sääntönä toimii, että käsinojaton tuoli vie tyypillisesti 50 cm tilaa ja käsinojallinen tuoli taas noin 60 cm. Tämän lisäksi tuolien väliin on hyvä jättää vähintään 10–20 cm tilaa. Näin 120 cm pöydän ympärille sopii mukavasti viisi ruokailijaa ja kuudelle ruokailijalle suosittelemme halkaisijaltaan 150–160 cm kokoista pyöreää pöytää. Toisaalta esimerkiksi Cane-linen Joy-pöydän halkaisija on 144 cm ja siihen istahtaa varsin mukavasti ruokailemaan kuuden hengen porukallakin, kun valitset käsinojattomat ulkotuolit, kuten Connubian Alchemia-tuoli.

Seuraavaksi kannattaa siirtyä mittanauhan ja muistiinpanojen kanssa verkkokauppamme puutarhapöytien pariin. Verkkokaupassamme on esillä vain osa valmistajiemme valikoimasta, joten mikäli et löydä juuri etsimääsi ulkopöytää tai esimerkiksi parvekkeelle sopivaa pientä terassipöytää, kannattaa suunnata lähimpään myymäläämme. Myymälämme palvelevat myös puhelimitse myyntinumerossa 0290 024024.

 

 

Puutarhapöydät parvekkeelle, patiolle ja terassille laajasta tilausmallistosta

Useimpien valmistajilta tilattavien puutarhakalusteiden toimitusaika on vain noin 2–3 viikkoa. Poimimme tilausvalikoimasta muutaman helmen juuri sinua varten. Cane-linen pyöreä Aspect-puutarhapöytä. Pöydän kauniiseen tiikkirunkoon on yhdistettävissä savulasinen tai keraaminen pöydänkansi. Saumattoman ja äärimmäisen kauniin kokonaisuuden saat, kun yhdistät Aspect-pöytään Luna-ulkotuolit.

Brafabin Circus-puutarhapöytä taas on kauttaaltaan tiikkiä ja tilattavissa useassa eri koossa. Isoimmassa Circus-pöydässä on keskellä lämmönkestävä, pyöritettävä keraaminen alusta, joka tekee ruokien tarjoilusta helppoa.

Lisäämme jatkuvasti uusia tuotteita verkkokaupan valikoimaamme, mutta onneksi valmistajien valikoima on vielä tätäkin laajempi. Edustamme muiden muassa seuraavia kesäkalusteita valmistavia brändejä: Artwood, Brafab, ByNiemi, Cane-line, Connubia, KruunuDesign ja SACKit. Kaikki näiden valmistajien ulkopöydät, pöytiin sopivat ulkotuolit ja muut puutarhakalusteet saat tilattua myymälöistämme sekä myyntinumerosta 0290 024024.

 

 

Puutarhakalusteiden hoito-ohjeet

Valitsemasi kaunis pyöreä puutarhapöytä palvelee sinua kesäkaudesta toiseen, kun muistat säännölliset huoltotoimenpiteet. Pöydän kiinnikkeiden kiristys kannattaa tehdä säännöllisesti. Aito tiikkipinta säilyttää kauniin lämpimän sävynsä, kun se käsitellään ennen käyttöönottoa tarkoitukseen sopivalla hoitoaineella ja käsittely toistetaan tarvittaessa. Tutustu tiikin ja muiden materiaalien hoito-ohjeisiin täällä. Puutarhakalusteet on hyvä käsitellä ja varastoida aina kuivana, jottei niihin pääse syntymään homeita. Ulkokalusteiden suojat löydät täältä. Brafabin ulkokalusteiden suojien valikoima on laaja ja se sopivat myös muiden valmistajien tuotteisiin. Voit tilata sopivan suojan myös verkkokaupan asiakaspalvelusta.