JOUSTAVAA MAKSUAIKAA VERKKO-OSTOKSIIN
Verkkokaupassamme joustavuutta kodin hankintoihin antavat vasta jälkikäteen maksettava Klarna Lasku, jolla maksat ostoksesi vasta 14 vrk tilauksen saapumisen jälkeen sekä Klarna-osamaksuvaihtoehto, jolla voit hakea luoton ostoksiisi vuorokauden ympäri nopeasti ja turvallisesti.

Lue lisää Klarnan maksutavoista: https://www.klarna.com/fi/tuki

10 TAI 20 KK KOROTONTA MAKSUAIKAA MYYMÄLÄOSTOKSIIN
Toivotko joustavaa maksuaikaa kodin sisustamiseen? Mikäli et halua maksaa ostoksiasi kerralla, voit maksaa niitä useammassa erässä TUOHI MasterCard -tililuotolla. Saat 10 tai 20 kk korotonta maksuaikaa. Voit keskittyä kodin sisustamiseen ja maksaa ostokset, miten sinulle parhaiten sopii. TUOHI MasterCardilla voit tehdä ostokset myymälässämme.

TUOHI MasterCardiin liittyy suoraan myös Hintaturvavakuutus, joka on maksuton ja automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Jos löydät TUOHELLA ostamasi huonekalut edullisemmin 30 pv kuluessa ostopäivästä, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen vakuutusehtojen mukaisesti. Lue lisää: https://www.tuohi.fi/hintaturva.

 

 

 

TUOHI-kortin ehdot

Kun teet ostoksesi TUOHELLA saat ostolle 10 kk tai 20 kk maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaerä ajalta tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,6 % ja luottohinta 1 708 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (08/2022) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassaoleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

Katsotuimmat tuotteemme

Back to top