Joustava rahoitus Joustava rahoitus

Korotonta maksuaikaa jopa 10 kk!

Kun sisustuskärpänen puraisee, voit keskittyä huoletta olennaiseen. Svea Lasku ja Svea Erämaksu sekä Klarna tarjoavat verkkokaupassamme helpon rahoitusratkaisun suurille ja pienille ostoksille. Myymälöissämme Nordean Tuohi Mastercard ilman korkoa jopa 40 kk tasaerissä.

Helppo maksaminen Svealla

Svean maksuratkaisuilla ostosten maksaminen verkossa ja myymälässä on helppoa, turvallista ja nopeaa. Yhdessä tarjoamamme verkkokaupan maksuratkaisut mahdollistavat ostosten maksamisen sujuvasti:

1. Pankkimaksut: Nordea, OP, Danske Bank, Aktia, Handelsbanken, POP-Pankki, Säästöpankki, OmaSäästöpankki, S-Pankki ja Ålandsbanken. Lisätietoja.

2. Lasku- ja osamaksupalvelut: Svea Lasku, Svea Erämaksu, Svea Yrityslasku. Maksa isommat ostokset helposti osissa – lue lisää Svea Erämaksusta ja Svea Laskusta.

3. Korttimaksut: Visa, Mastercard.

4. Mobiili: MobilePay, Pivo ja Siirto.

JOUSTAVAA MAKSUAIKAA VERKKO-OSTOKSIIN

Klarna Laskulla maksat ostoksesi vasta 30 vrk tilauksen saapumisen jälkeen. Voit siis rauhassa tutustua ostokseesi ennen laskun maksamista. Klarna tarjoaa myös osamaksuvaihtoehdon, jolla voit hakea luoton ostoksiisi vuorokauden ympäri nopeasti ja turvallisesti. Valitse Klarna-maksuvaihtoehdot verkkokaupan kassalla.

Klarnalla maksaminen on helppoa: maksutapahtuma vahvistetaan suoraan verkkokaupan kassalla ilman maksukorttitietoja tai salasanaa. Ostoksesi tulee näkyviin Klarna-sovellukseen, johon voit kirjautua Klarnan verkkosivuilla. Jos tilaamassasi tuotteessa on vikaa, laskua ei tarvitse maksaa ennen kuin reklamaatio on käsitelty. Reklamaatioista voit olla yhteydessä omaan asiakaspalveluumme.

Lue lisää Klarnan maksutavoista Klarnan verkkosivuilta.

KOROTONTA MAKSUAIKAA JOPA 40 KK MYYMÄLÄOSTOKSIIN

Toivotko joustavaa maksuaikaa kodin sisustamiseen? Mikäli et halua maksaa ostoksiasi kerralla, voit maksaa niitä useammassa erässä Tuohi Mastercard -tililuotolla. Saat 10 kk, 20 kk tai 40 kk korotonta maksuaikaa. Voit keskittyä kodin sisustamiseen ja maksaa ostokset, miten sinulle parhaiten sopii. Tuohi Mastercardilla voit tehdä ostokset myymälässämme.

Tuohi Mastercardiin liittyy suoraan myös Hintaturvavakuutus, joka on maksuton ja automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Jos löydät Tuohi Mastercardilla ostamasi huonekalut edullisemmin 30 pv kuluessa ostopäivästä, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen vakuutusehtojen mukaisesti. Lue lisää Hintaturvasta Nordean sivuilta.

TUOHI-kortin ehdot

*Kun teet ostoksesi Tuohi Mastercardilla ajalla 1.4.–30.4.2024, saat ostolle 10 kk, 20 kk tai 40 kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaerä ajalta tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. TuohiMastercardin muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

Tuohi Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 27,9 % ja luottohinta 1 710 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (02/2024) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

TERVETULOA KÄYMÄÄN MYYMÄLÖISSÄMME

Katsotuimmat tuotteemme

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top