Joustavia sisustushankintoja Joustavia sisustushankintoja

Toteuta sisustusunelmasi nyt, maksa vasta myöhemmin Klarnalla tai Tuohella

Kun sisustuskärpänen puraisee, se usein puraisee kunnolla – uusi sohva huutaa parikseen sohvapöytää ja uutta mattoa, keittiön pöytä uusia tuoleja. Nyt sinun on mahdollista toteuttaa niin pienet kuin suuretkin sisustushaaveesi hyödyntämällä rahoitusvaihtoehtojamme: verkkokaupassa tarjoamme asiakkaillemme Klarnan maksutavat ja myymälöissämme puolestaan sinun on mahdollista hoitaa ostoksesi Nordean tarjoamaa Tuohea hyödyntämällä – ilman korkoa jopa 40 kk tasaerissä. Lue lisää kätevistä vaihtoehdoistamme alta! 

 

JOUSTAVAA MAKSUAIKAA VERKKO-OSTOKSIIN

Klarna Laskulla maksat ostoksesi vasta 30 vrk tilauksen saapumisen jälkeen. Voit siis rauhassa tutustua ostokseesi ennen laskun maksamista. Klarna tarjoaa myös osamaksuvaihtoehdon, jolla voit hakea luoton ostoksiisi vuorokauden ympäri nopeasti ja turvallisesti. Valitse Klarna-maksuvaihtoehdot verkkokaupan kassalla.

Klarnalla maksaminen on helppoa: maksutapahtuma vahvistetaan suoraan verkkokaupan kassalla ilman maksukorttitietoja tai salasanaa. Ostoksesi tulee näkyviin Klarna-sovellukseen, johon voit kirjautua Klarnan verkkosivuilla. Jos tilaamassasi tuotteessa on vikaa, laskua ei tarvitse maksaa ennen kuin reklamaatio on käsitelty. Reklamaatioista voit olla yhteydessä omaan asiakaspalveluumme.

Lue lisää Klarnan maksutavoista Klarnan verkkosivuilta.

 

JOPA 40 KK KOROTONTA MAKSUAIKAA MYYMÄLÄOSTOKSIIN

Toivotko joustavaa maksuaikaa kodin sisustamiseen? Mikäli et halua maksaa ostoksiasi kerralla, voit maksaa niitä useammassa erässä TUOHI MasterCard -tililuotolla. Saat 10 kk, 20 kk tai 40 kk korotonta maksuaikaa. Voit keskittyä kodin sisustamiseen ja maksaa ostokset, miten sinulle parhaiten sopii. TUOHI MasterCardilla voit tehdä ostokset myymälässämme.

TUOHI MasterCardiin liittyy suoraan myös Hintaturvavakuutus, joka on maksuton ja automaattisesti korttiisi kuuluva lisäetu. Jos löydät TUOHELLA ostamasi huonekalut edullisemmin 30 pv kuluessa ostopäivästä, Hintaturvavakuutus korvaa sinulle hintojen välisen erotuksen vakuutusehtojen mukaisesti. Lue lisää Hintaturvasta Nordean sivuilta.

TUOHI-kortin ehdot

Kun teet ostoksesi TUOHELLA saat ostolle 10 kk, 20 kk tai 40 kk maksuaikaa tasaerissä. Maksat tasaerä ajalta tilinhoitomaksun 5 euroa/kk. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko 1 500 euron käytössä olevalle luotolle on 25,76 % ja luottohinta 1 649,62 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (2/2023) + 14 % ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2 000–10 000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

TERVETULOA KÄYMÄÄN MYYMÄLÖISSÄMME

 

Joustavuutta ja monipuolisuutta Paytraililla

Paytrailin kautta voit maksaa ostokset suoraan pankkitililtäsi tai luottokortiltasi. Maksaminen on turvallista ja joustavaa tilanteesi mukaan. Paytrailin kautta voit hoitaa myös mobiilimaksut kätevästi.

Katsotuimmat tuotteemme

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top