Villamatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 50 tuotetta

Kaunis villamatto kestää kulutusta

Villamatot ovat luonnonmukainen ja kestävä valinta sisustamisen ystävälle. Villamatto on paitsi kaunis myös erittäin helppohoitoinen ja sopii tilaan kuin tilaan. Villamatto soveltuu erinomaisesti niin keittiöön, oleskelutiloihin, eteiseen kuin makuuhuoneeseen, sillä villamatto kestää erinomaisesti kulutusta.

Villamatto on äärettömän helppohoitoinen valinta kotiin, sillä villamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Villamatto on useimmiten kudottu kiinteäksi ja tiiviiksi, joten roskat, hiekanmurut ja pölyt on helppo imuroida irti maton kuteista. Imuroinnin ohella villamaton voi tuulettaa säännöllisesti, ja pienet tarhat voi poistaa puhtaalla, kostutetulla liinalla. Maton pintaa ei kannata kuitenkaan hangata, jottei kude ala nukkaantua käsittelyssä.

Villamatot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä. Tarjoamme parhaat villamatot tyylikkäimmillä kuoseilla ja väreillä jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi!

Laatubrändeihimme kuuluu kotimainen VM Carpet. VM Carpetin villamatot paitsi kaunis myös kestävä ja kotimainen valinta, sillä villamatot on varustettu Avainlipulla kotimaisuusasteen merkiksi.

Tanskalainen Linie Design tunnetaan laadukkaiden, taidolla tehtyjen villamattojen valmistajana. Linie Design -matoissa yhdistyvät moderni, pohjoismainen design ja sukupolvien aikana hankitty käsityötaito. Lopputulos puhuu puolestaan, sillä Linie Design -villamatot ovat yhdistelmä estetiikka, laatua ja perinteistä käsityötaitoa.

Kotimainen Roots Living perustaa toimintansa sosiaalisen, eettisen ja ympäristövastuun kantamiseen. Kaikki Roots Living -matot suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Intiassa vuosisataisella, sukupolvien aikana rakentuneella ammattitaidolla. Roots Living kunnioittaa kaikessa toiminnassaa ympäristöä ja kantaa sosiaalisen vastuunsa, ja siksi osa tuotoista sijoitetaan paikallisen koulun tukemiseen lasten koulutustason nostamiseksi.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme mieleistäsi tuotetta, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälään. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää valikoimaa, ja myymälämme asiantunteva henkilökunta palvelee myös yksilöllisissä tarpeissa esimerkiksi mittatilaustuotteiden kanssa.

Jos tarvitse apua laajemman sisustuksellisen kokonaisuuden suunnittelussa tai vaikkapa värimaailmojen kanssa, kokeneet sisustussuunnittelijoihimme auttavat mielellään luomaan tyylikkään kokonaisuuden kotiisi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top