Villamatot

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 20 tuotetta

Villamatot ovat luonnonmukainen ja kestävä valinta sisustamisen ystävälle. Villamatto on paitsi kaunis myös erittäin helppohoitoinen ja sopii tilaan kuin tilaan. Villamatto soveltuu erinomaisesti niin keittiöön, oleskelutiloihin, eteiseen kuin makuuhuoneeseen, sillä villamatto kestää erinomaisesti kulutusta.

Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä. Tarjoamme parhaat villamatot tyylikkäimmillä kuoseilla ja väreillä jokaiseen tilaan ja tarpeeseen. Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi!

Laatubrändeihimme kuuluu kotimainen VM Carpet. VM Carpetin villamatot paitsi kaunis myös kestävä ja kotimainen valinta, sillä villamatot on varustettu Avainlipulla kotimaisuusasteen merkiksi.

Villamatto on äärettömän helppohoitoinen valinta kotiin, sillä villamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Villamatto on useimmiten kudottu kiinteäksi ja tiiviiksi, joten roskat, hiekanmurut ja pölyt on helppo imuroida irti maton kuteista. Imuroinnin ohella villamaton voi tuulettaa säännöllisesti, ja pienet tarhat voi poistaa puhtaalla, kostutetulla liinalla. Maton pintaa ei kannata kuitenkaan hangata, jottei kude ala nukkaantua käsittelyssä.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme mieleistäsi tuotetta, suosittelemme olemaan yhteydessä myymälään. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää valikoimaa, ja myymälämme asiantunteva henkilökunta palvelee myös yksilöllisissä tarpeissa esimerkiksi mittatilaustuotteiden kanssa.

Jos tarvitse apua laajemman sisustuksellisen kokonaisuuden suunnittelussa tai vaikkapa värimaailmojen kanssa, kokeneet sisustussuunnittelijoihimme auttavat mielellään luomaan tyylikkään kokonaisuuden kotiisi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top