Valaisimet

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (7)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 127 tuotetta

Valaisimet heti varastosta nopealla toimituksella

Valaisimet ovat helpoin ja nopein tapa uudistaa kodin sisustusta, tunnelmaa ja ilmettä. Valaisimet ovat paitsi sisustuselementtejä sinänsä myös luonnollisesti erittäin käytännöllisiä tarve-esineitä jokaisessa kodissa ja tilassa. Valaisin on valittu onnistuneesti silloin, kun se täydentää sisustuksen harmonia ja samalla tuo siihen mielenkiintoisen yksityiskohdan sekä mahdollisuuden muuttaa tilan tunnelmaa.

Verkkokaupassamme on tarjolla erittäin monipuolinen valikoima valaisimia nopealla, muutaman arkipäivän toimitusajalla suoraan varastosta. Tarjoamme kattovalaisimet, kattolamput ja plafondit, riippuvalaisimet, seinävalaisimet ja -lamput, pöytävalaisimet, lattiavalaisimet, ledvalot ja spottivalaisimet sekä kattokruunut ja kristallivalaisimet.

Varastotuotteiden lisäksi valikoimissamme on tilattavissa monipuolisesti valaisimia kotimaisilta ja ulkomaisilta kärkinimiltä. Tilaustuotteiden toimitusaika vaihtelee muutamien viikkojen akselilla, ja brändikohtainen toimitusaika-arvio on ilmoitettu tuotekortilla. Mikäli toimitusaika poikkeaa merkittävästi ennakoidusta, ilmoitamme tarkan toimitusajan tilauskohtaisesti.

Valaisin Grönlundin valaisimet nopealla toimituksella

Kaarinalainen Valaisin Grönlund tarjoaa monipuolisimman valikoiman valaisimia pikaisella, muutaman arkipäivän toimitusajalla suoraan omasta varastostaan. Tuotteet lähtevät tilauksen jälkeen välittömästi matkaan, ja ne toimitetaan Valaisin Grönlundin varastosta suoraan joko kotiin tai valittuun noutopisteeseen.

Valaisin Grönlundin mallisto on erittäin moderni, mutta löytyy joukosta toki klassikoitakin. Yhtä kaikki, Valaisin Grönlundin valikoimasta löytyy tuotteita jokaiseen tyyliin ja makuun ja mikä parasta, helposti ja nopeasti. Kaikki Valaisin Grönlundin riippuvalaisimet on vaivaton asentaa, sillä ne on varustettu valaisinpistotulpalla ja kiinnityskoukulla.

Riippuvalaisinten ohella Valaisin Grönlundin mallisto kattaa niin erilaiset kattovalaisimet, kattolamput ja plafondit, lattiavalaisimet, pöytävalaisimet, seinävalaisimet ja -lamput, ledvalot ja spottivalaisimet kuin kattokruunut ja kristallikruunut. Valaisin Grönlundin koko mallistoon pääset tutustumaan tästä

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top