Puutarhakalusteet

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(79)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 293 tuotetta

Kesän kauneimmat puutarhakalusteet, ulkokalusteet ja terassikalusteet

Puutarhakalusteet tekevät kesästä kesän! Kesä on ehdottomasti ulkoilun aikaa, ja siksi kesäpiha kannattaa sisustaa viimeisen päälle tyylikkääksi. Ulkokalusteilla saat pihasta, terassista, puutarhasta ja parvekkeesta entistä viihtyisämmän paikan oleskeluun ja kesäilloista nautiskeluun.

Olemme koonneet valikoimaamme tyylikkäät ja laadukkaat puutarhakalusteet, terassikalusteet ja pihakalusteet, joista löydät varmasti mieleisesi. Valikoimissamme on kaikki puutarhakalusteet niin patiolle, pihalle, puutarhaan, terassille kuin parvekkeelle.

Ulkopöydät, ulkotuolit, ulkosohvat ja muut puutarhakalusteet kätevästi nopealla toimituksella

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet löytyvät täältä.

Tarjoamme laadukkaat puutarhakalusteet ja terassikalusteet, polyrottinkikalusteet, ulkosohvat, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, terassipöydät ja puutarhapöydät, puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit, ulkosohvaryhmät sekä erilaiset pientuotteet kuten esimerkiksi puutarhakalusteiden suojat, rahit, tyynyt ja muut kesäpihan pienet sisustustuotteet. Erilaisista sarjoista pihalle saa rakennettavia näyttäviä, tyylikkäitä, laadukkaita, kestäviä ja ennen kaikkea mukavia kokonaisuuksia, joiden ansiosta kodin oleskelutilat saavat kokonaan uuden ulottuvuuden.

Ulkokalusteet parhailta brändeiltä

Brändimme koostuvat joukosta laatuvalmistajia. Cane-line on tanskalainen, huippulaadukkaiden puutarhakalusteiden valmistaja, joka käyttää aikaa ja vaivaa sekä tuotteissa käytettyjen materiaalien että kekseliään designin kehittämiseen. Cane-linen mallisto on sekä kestävä että tyylikäs, ja yritys valmistaa tuotteensa sekä laatu- että eettisiä periaatteita noudattaen.

Ruotsalainen Brafab on puutarhakalusteiden kestosuosikki, minkä vuoksi Brafabin mallisto on kuulunut Kruunukalusteen vakiovalikoimaan jo vuosien ajan. Brafabin puutarhakalusteet sopivat pohjoismaiseen makuun, ja kannattaa tutustua myös samaan yritysperheeseen kuuluvan Furninovan tuotteisiin.

ByNiemi tuo puutarhakalusteita Vietnamista, missä sillä on kokonaan oma tuotantoketju. Mallistossa on valikoima ulkosohvia, terassipöytiä ja puutarhapöytiä, puutarhatuoleja, parveketuoleja ja ulkotuoleja sekä polyrottinkikalusteita. Osa ByNiemen mallistosta kuuluu Kruunukalusteen vakiovalikoimiin korkean laadun ja ajattoman ilmeen ansiosta.

Kokoelman täydentää oma KruunuDesign-mallistomme. Olemme koonneet omiin valikoimiimme puutarhakalusteita, jotka on todettu kestäviksi ja laadukkaiksi tyylistä tinkimättä.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään etsimään juuri sinulle sopivat puutarhakalusteet patiolle ja puutarhaan.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

Tutustu puutarhakalusteiden hoito-ohjeisiin

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top