Hiipakka

KESÄALE 2024


KESÄALE –
Hiipakka Anton-, Vilja-, Niklas-, Taiga- ja Kaura-sarja -25 %, voimassa 5.8.2024 asti. Voimassa uusiin tilauksiin ja normaalihintaisiin tuotteisiin verkkokaupassa ja myymälöissä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (4 kpl)

Kotimainen Hiipakka ratkaisee kodin säilytystarpeet

Vuonna 1951 perustettu suomalainen perheyritys valmistaa moderneja kalustemallistoja, joissa yhdistyvät oikea hinta, laatu ja tyylikkyys. Hiipakan kestävät ja toiminnalliset säilytyskalusteratkaisut tuovat tyylikästä ilmettä koko kotiin ja niitä on mukava käyttää.

Hiipakan oma tehdas sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Kurikan Jurvassa, jossa on pitkät perinteet ja jo monen sukupolven osaaminen huonekaluvalmistuksessa. Tuotannossa käytettävät laadukkaat raaka-aineet takaavat tuotteiden kestävyyden ja luotettavuuden.

Valikoimassamme on mm. ajattomat ja raikkaat Anton-, Vilja-, Taiga- ja Niklas-sarjat. Esimerkiksi Anton on muunneltavissa useiden eri moduulien ja värivaihtoehtojen ansiosta, juuri sinun toiveidesi mukaan. Hiipakan kalusteilla voit raikastaa olohuoneesi ilmeen suomalaiseen kauniiseen kotiin suunniteltujen mallistojen avulla.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top