Pöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(28)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 331 tuotetta

Pöytä jokaiseen kotiin, jokaiseen tarpeeseen

Pöydät tekevät kodista kodin! Pöydät kokoavat yhteen perheen, ystävät, sukulaiset, työtoverit, tuttavat ja kaikki läheiset ihmiset. Pöytä on enemmän kuin pelkkä huonekalu, sillä pöydän ympärille vietetään ikimuistoisimmat hetket, liittyvätpä ne arkeen tai juhlaan. Pöydät taipuvat tilanteen mukaan pieniksi, suuriksi, pyöreiksi ja suorakaiteen muotoiseksi, ja jatkettavat pöydät ovat paras ratkaisu silloin, kun pöydältä vaaditaan muuttuvuutta eri tarpeisiin ja tilanteisiin.

Verkkokaupastamme on ostettavissa pöydät kaikkiin kodin ja toimistotilojen tarpeisiin. Valikoimissamme on pöydät, ruokapöydät ja lankkupöydät, ruokailuryhmät, työpöydät, sähköpöydät, tietokonepöydät, kirjoituspöydät, sivupöydät ja konsolipöydät, sohvapöydät ja yöpöydät kaikille ja kaikkiin tarpeisiin.

Ruokapöydät, sohvapöydät ja sähköpöydät nopealla toimituksella heti varastosta

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Valikoimiimme kuuluu pöytiä niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta laatubrändeiltä. Yksi suosituimmista brändeistämme on ruotsalainen Rowico, jonka ruokapöydät ja lankkupöydät edustavat pohjoismaista, linjakkaan modernia muotoilua. Kotimaisista toimittajista kauniita puisia ruokapöytiä valmistaa ByNiemi, ja muita eurooppalaisia suunnittelijoita ovat Bodahl Møbler, Connubia, Artwood, Lundbergs Möbler ja Hans K, Skovby omaa KruunuDesign-brändiämme unohtamatta.

Työpöydät, kirjoituspöydät, tietokonepöydät ja erityisesti säädettävät sähköpöydät kasvattavat suosiotaan koko ajan. Kotimaiset toimittajat Hiipakka ja Leo-Matti Ojala tarjoavat tyylikkään ja laadukkaan valikoiman erilaisia työpöytiä niin kotitoimistoon kuin yrityksenkin tarpeisiin. Avainlipulla merkittyjen Anton- ja Line-sarjojen työpöydät ovat laadukasta kotimaista tuotantoa, kun taas Hiipakan Ergo-sarja tarjoaa nimensä mukaisesti ergonomiset työskentelyolosuhteet vaativimmallekin käyttäjälle.

Sohvapöydät, yöpöydät sekä sivupöydät ja konsolipöydät tekevät kodista kodin! Olohuoneen koristukseksi sopii myös monikäyttöinen sarjapöytä, joka on erittäin monikäyttöinen vaihtoehto niin arkeen kuin juhlaan.

Tutustu Kruunukalusteen verkkokaupan pöytävalikoimaan ja tilaa omasti!

Jos verkkokaupasta ei löydy etsimääsi, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa esimerkiksi mittatilaus- ja muiden räätälöityjen tuotteiden kanssa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top