Puutarhapöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(15)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 50 tuotetta

Puutarhapöydät, ulkopöydät ja terassipöydät kutsuvat ulkoruokintaan

Terassipöydät ja puutarhapöydät ovat jokaisen kesäpihan välttämättömyys. Kukapa ei haluaisi lomatunnelmissa istahtaa hetkeksi kesäiselle terassille tai pihalle vaihtamaan kuulumisia vieraiden ja oman väen kesken. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja rakenna kesäpihallesi kutsuva kokonaisuus!

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Terassilla tai patiolla on kesä tullen perheen yhteiselle ajalle sama merkitys kuin kodin sydämellä eli keittiöllä – terassipöydän ääressä eletään kesätunnelmien parhaat hetket, sillä puutarhapöytä kokoaa yhteen koko perheen, sukulaiset ja ystävät.

Puutarhassa, terassilla ja parvekkeella on mukava viettää iltaa ja nauttia kesäherkkuja perheen ja ystävien kesken. Puutarhapöydässä onkin hyvä olla reippaasti tilaa, mutta pienempäänkin tilaan valikoimastamme löytyy kompakteja parvekesettejä ja yksittäisiä terassipöytiä, puutarhapöytiä ja ulkotuoleja, joista voit koostaa omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden.

Puutarhapöytä ei ole mitään ilman kunnollista puutarhatuolia tai parveketuolia. Verkkokaupastamme löydät puutarhapöydän kaveriksi tyylikkäät, laadukkaat ja kestävät puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit laatubrändeiltä. Laadukkaat puutarhakalusteet kestävät kesästä toiseen pienellä huolenpidolla. Pientuotteiden valikoimasta löydät myös kesäkalusteiden suojapeitteitä, joilla puutarhakalusteet saa suojattua sateen tullen ja talvivarastointia varten.

Ulkopöydät, puutarhapöydät ja terassipöydät sekä ulko ruokailuryhmät parhailta brändeiltä

Kruunukalusteen johtoajatus on tarjota laadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä puutarhakalusteita. Olemme valikoineet toimittajiimme joukon alansa parhaita brändejä, joista mainittakoon Brafab, Cane-line, Artwood, ByNiemi sekä oma brändimme KruunuDesign.

Tanskalaisen Cane-linen ehdoton vahvuus on tinkimättömyys mitä tulee sekä laatuun että ulkonäköön. Cane-linen puutarhapöydät ovat äärettömän viimeisteltyjä ja loppuun asti mietittyjä. Cane-line panostaa tuotteissaan sekä ulkonäköön että kestävyyteen, ja Cane-linen tuotteen ostanut tietää hankkineensa puutarhaan parasta mahdollista laatua.

Ruotsalaiset Brafab ja Artwood sekä kotimainen ByNiemi ovat kuuluneet Kruunukalusteen vakiotoimittajiin puutarhakalusteiden osalta jo vuosien ajan. Erityisesti Brafabin puutarhapöydät ja terassipöydät ovat klassisen tyylikkäitä ja varman kesäpihan sisustajan ehdoton ykkösvalinta. Brafabin valikoimista löytyy runsaasti myös muita puutarhakalusteita kuten polyrottinkikalusteita, ulkosohvia, aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja, puutarhatuoleja, parveketuoleja ja ulkotuoleja samoin kuin erilaisia pientuotteita, lyhtyjä, tarjotinvaunuja ja puutarhakalusteiden suojia.

KruunuDesignin oma mallisto koostuu ajattoman tyylikkäästä valikoimasta kestäviä puutarhakalusteita. Löydät verkkokaupastamme niin polyrottinkikalusteet, ulkosohvat, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit sekä pientuotteet.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupan valikoimista itsellesi sopivaa tuotetta, suosittelemme olemaan yhteydessä lähimpään myymälään. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua löytämään juuri itsellesi sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top