Pellavamatot

Luonnolliset pellavamatot luovat raikasta eleganssia kotiin. Tutustu VM Carpetin ja Roots Livingin upeisiin pellavamattoihin ja tilaa omasi!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (7 kpl)

Luonnollinen pellavamatto on helppohoitoinen

Pellavamatto on luonnonmukainen kevyt ja herkän kaunis matto oleskelutiloihin. Pellavamatto on helppo ja luonnonmukainen valinta, sillä puhtaat luonnonmateriaalit tekevät pellavamatosta sekä ympäristöystävällisen että helppohoitoisen valinnan niin makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin muihinkin oleskelutiloihin.

Pellavamatto hylkii luonnostaa likaa, minkä vuoksi se on erittäin helppo pitää puhtaana. Luonnonkuitumatot kuten pellavamatot eivät myöskään sähköisty, joten ne eivät kerää puoleensa pölyä. Pellavamaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi, ja tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei maton pinta ala nukkaantua. Maton voi ravistella puhtaaksi irtoroskista ja tuulettaa ulkona. Tarvittaessa pellavamaton voi pestä tasovesipesussa miedolla pesuaineliuoksella max. 30 °C.

Upeat pellavamatot parhailta brändeiltä

Verkkokaupassamme on tarjolla kattaus pellavamattoja kotimaisilta eturivin valmistajilta. Brändeihimme kuuluvat muiden muassa VM Carpet, Roots Living ja Linie Design, joiden herkän kauniit ja harmonisen sävyiset pellavamatot tuovat tilaan tuulahduksen raikkautta ja lämpöä.

VM Carpet on kotimainen mattovalmistaja, joka suunnittelee ja kutoo Avainlipulla varustetut pellavamatot omalla kutomollaan Karvalassa Pohjanmaalla. VM Carpetin pellavamatot edustavat suomalaista designia ja kutomisen taitoa puhtaimmillaan, sillä VM Carpetin pellavamatot ovat äärimmäisen tyylikkäitä ja laadukkaita ja kestävät ajan hammasta vuosia. VM Carpetin pellavamatot on valmistettu kotimaisista, puhtaista raaka-aineista, ja kotimaisuusasteen merkiksi kaikki VM Carpetin pellavamatot on varustettu Avainlipulla.

Suomalainen Roots Living keskittyy toiminnassaan sosiaalisen ja ympäristövastuun kantamiseen. Kaikki Roots Living -matot suunnitellaan Suomessa ja kudotaan käsin Intiassa. Roots Livingin toiminnan johtoajatus on sosiaalisen vastuun kantaminen läpi koko tuotantoketjun, ja siksi osa yrityksen tuotoista suunnataan paikallisen koulun tukemiseen kutomon läheisyydessä Intiassa. Roots Living -pellavamatot syntyvät vuosisataisella, sukupolvien ketjussa hankitulla ammattitaidolla.

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi pellavamattoa, ei hätää. Myymälöissämme on esillä, ostettavissa ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita eri valmistajilta, ja myymälöidemme ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan tuotteen.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top