Mekanismituolit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (3)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 39 tuotetta

Mukavat ja monipuoliset mekanismituolit

Mekanismituoli täyttää vaativimmankin asiakkaan tarpeet! Monipuolinen mekanismituoli muuntuu niin työtuoliksi kuin lepotuoliksi, ja tärkeintä hyvässä mekanismituolissa on ehdottomasti mukavuus – mekanismituolin tärkein tehtävä on tukea vartaloa asennossa kuin asennossa, ja sen vuoksi oikein ja huolella valittu mekanismituoli on kotona jokaisen lempipaikka.

Mekanismituolin valinnassa ei kannatta missään nimessä tinkiä laadusta, onhan mekanismituolin tarkoitus palvella käytössä vuosia.

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Koska mekanismituoli on pitkän ajan hankinta, tuolin valinnassa ei missään nimessä kannata tinkiä laadusta– onhan tuolin tarkoitus palvella käytössä vuosia.  Mekanismituolissa tärkeintä on paitsi tyylikäs ulkonäkö ja mukavuus myös se, että itse mekanismi on kestävä ja laadukas.

Kruunukalusteen valikoimista löytyy mekanismituoleja alan parhailta osaajilta. Brändeihimme kuuluu muun muassa Bröderna Anderssons, BD Möbel, Natuzzi Editions, Conform ja Stressless.

Mekanismituoleihin on saatavilla takuu, jonka pituus riippuu valmistajasta. Takuu kattaa kaikki tuolin runkorakenteisiin ja mekanismiin liittyvät valmistusvirheet. Mikäli mekanismituolissa ilmenee selkeitä valmistusvirheitä takuun voimassaoloaikana, toimitamme tuolin tehtaalle tarkistettavaksi, korjattavaksi ja tarpeen vaatiessa vaihtoon.

Tuolin verhoilu kannattaa valita tarkkaan sitä silmällä pitäen, millaiseen käyttötarkoitukseen mekanismituoli tulee. Käyttötarkoitus vaikuttaa siihen, kannattaako tuoliin valita kangas- vai nahkaverhoilu ja millaisia toimintoja tuoliin kannattaa valita. Nahkaverhoilu on erittäin kestävä, mutta kannattaa muistaa, että nahka vaatii jonkin verran hoitamista, ja siksi nahka kannattaa käsitellä säännöllisesti tarkoitukseen varatulla hoitoaineella.

Verkkokaupasta on ostettavissa mekanismituoleja valikoiduilla verhoiluvaihtoehdoilla. Jos et löytänyt verkkokaupasta mielestä tuotetta, ei hätää – myymälöissä on esillä lisäksi monipuolinen valikoima erilaisia jalka- ja verhoiluvaihtoehtoja, joista voit valita mieleisen kokonaisuuden. Monista tuolista on malli esillä ja istuttavissa, joten tuolien mekanismeja pääsee istumaan paikan päälle.

Myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivan mekanismituolin. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top