Sisustussuunnitteluammattilaiset apunasi – ilmainen sisustussuunnittelupalvelu meiltä!

Kaipaatko ammattilaisen apua ja näkemystä kotisi sisustamiseen? Tarjoamme nyt asiantuntevien IN-suunnittelijoidemme apua veloituksettomana lisäpalveluna.
Ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat luomaan kodistasi yksilöllisen, kauniin ja toimivan kokonaisuuden. Sisustussuunnittelussa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokenut sisustussuunnittelija osaa auttaa sinua niin yksittäisen sohvan värin valinnassa kuin koko kodin, kesämökin tai terassin suunnittelussa.

VARAA AIKA SISUSTUSSUUNNITTELUUN
Kruunukaluste 60 vuotta

Mitä sisustussuunnittelupalvelumme sisältää? 

1. IN-suunnittelijaltamme saat suunnitelman huoneen kalusteista ja tilaratkaisusta. Suunnitelmassa käytetään Kruunukalusteen mallistoa.

2. Kun tulet sovittuun suunnittelutapaamiseen, ota mukaasi mahdollisimman paljon tietoa tilasta: valokuvia, värimalleja esim. tapeteista, tilan mitat ja mahdollinen pohjapiirrustus – ja riittävästi aikaa.

3. IN-suunnittelupalvelu on asiakkaalle täysin veloitukseton lisäpalvelu.

TUTUSTU SUUNNITTELIJOIHIMME

Varaa aika sisustussuunnitelijalle

Täytä alla oleva lomake ja kerro lyhyesti sisustushaasteistasi, niin suunnittelijamme ottaa sinuun yhteyttä suunnitteluajan varaamiseksi. Voit myös tulla suoraan myymälään tapaamaan suunnittelijoitamme.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minkä tilan suunnitteluun kaipaat apua?*
Liity IN-asiakkaaksemme niin saat inspiroivaa sisustusaiheista sisältöä suoraan sähköpostiisi

Katsotuimmat tuotteemme

Klarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgamerican-express.svgapple-pay.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgop-lasku.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgsiirto.svgvisa.svgwalley-lasku-ja-osamaksu.svgwalley.svg
Back to top