Tyylikkäät, toimivat ja kestävät ratkaisut

YRITYSTEN TARPEISIIN

Kruunukaluste palvelee yrityksiä erilaisten sisustus- ja toimistoratkaisujen kanssa. Suunnittelemme ja viimeistelemme toimivat, tyylikkäät ja kestävät kokonaisuudet niin edustus- kuin toimistotiloihin. Apuna suunnittelussa ovat kokeneet sisustussuunnittelijamme ja ammattitaitoiset myyjämme. Jätä alle yhteystietosi sekä kuvaus tarpeestasi, niin otamme pikaisesti yhteyttä.

Jätä tarjouspyyntö

"*" näyttää pakolliset kentät

Liity IN-asiakkaaksemme niin saat inspiroivaa sisustusaiheista sisältöä suoraan sähköpostiisi

Kestävät design-kalusteet eturivin valmistajilta

Kruunukaluste on tunnettu korkealaatuisista tuotteista, tyylikkäästä designista ja asiantuntevasta palvelusta. Edustamme niin kotimaisia kuin ulkomaisia eturivin brändejä, joihin kuuluvat muun muassa Artwood, BD Möbel, Bodahl Møbler, VM Carpet, Stressless, Hiipakka, ByNiemi, Cane-line, Richmond, Bröderna Anderssons, Conform, Connubia, Furninova, Hans K, Rowico, Leo-Matti Ojala, Secto Design, VM Carpet ja Valaisin Grönlund.

Laadukas tuote kestää käyttöä vuosia, ja sijoitus kestäviin ja ajattoman tyylikkäisiin huonekaluihin on panostus sekä ympäristön viihtyvyyteen että työoloihin. Korkealaatuiset huonekalut kestävät käytössä vuosia, joten autamme mielellämme yrityksiä valitsemaan tuotteet, jotka sopivat tyyliin, tarkoitukseen, tilaan ja toimintoihin.

Ota rohkeasti yhteyttä yritysmyyntiimme!

Tutustu suosituimpiin tuotteisiimme

Kruunukalusteen laadukas tuotevalikoima on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen kattaus tuotteita. Löydät verkkokaupastamme sohvat, tuolit, pöydät, säilytyskalusteet, matot, valaisimet, sängyt, patjat ja peitot, puutarhakalusteet sekä piensisustustuotteet kuten esimerkiksi peilit.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Verkkokaupan tuotteiden lisäksi myymälöistä on tilattavissa runsas valikoima lisää tuotteita. Tutustu, ihastu ja tilaa!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top