Kirjahyllyt

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Kirjahylly tekee kodista kodin

Olipa makusi perinteinen tai moderni, rouhea tai raikas, verkkokaupastamme löytyy juuri makuusi ja tarpeisiisi sopiva laadukas kirjahylly. Kirjahylly on paljon muutakin kuin pelkkä huonekalu, sillä kirjahyllyyn talletetaan kaikki rakkaimmat kirjat, esineet ja muistot. Kirjahylly täyttää tehtävänsä silloin, kun se on sekä tyylikäs että käytännöllinen ja tuo mieleen tuttuja muistoja matkan varrelta läheltä ja kaukaa.

Kirjahyllyn hankinta on satsaus kodin viihtyvyyteen. Kukapa ei haluaisi käpertyä kirja kainalossa sohvan nukkaan teetä nautiskelemaan. Tämän lisäksi kirjahylly on yksi kodin tarvekaluista, sillä kirjakaapin sisään on helppo sujauttaa niin kirjat kuin kodin pikkutavarat. Lasiovellinen kirjakaappi on paras valinta silloin, kun haluaa helpotusta siivoukseen, sillä kirjat pysyvät suojassa pölyltä lasiovien takana. Riittää, että kaapin imuroi tai pyyhkii puhtaaksi säännöllisesti ja tarkastaa kiinnikkeiden pidon tarvittaessa.

Kirjahylly nopealla toimituksella heti varastosta

Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupasta on ostettavissa kirjahyllyjä kotimaisilta ja ulkomaisilta laatubrändeiltä. Valmistajiimme kuuluvat muun muassa Rowico ja ByNiemi, minkä lisäksi muiden brändien tuotteita on saatavilla monipuolinen valikoima myymälöistämme.

Kirjahyllyn valinnassa suositeltavaa on miettiä sekä käyttötarkoitus että käyttöikä. Osa tuotteista on todella kevytrakenteisia, jolloin niitä on helppo liikuttaa paikasta toiseen, kun taas osa tuotteista on vankkoja ja palvelevat käyttäjäänsä vuosia, jopa vuosikymmeniä.

Tutustu valikoimaamme ja täydennä kotisi sisustus tyylikkääksi, ajattomaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi! Mikäli haluat rakentaa kotiisi laajempia kokonaisuuksia ja yhdistellä tuotteita muiden säilytyskalusteidemme kanssa, suosittelemme tutustumaan myös vitriineihimme, senkkeihimme, tv-tasoihimme, kaappeihimme ja lipastoihimme.

Jos et löytänyt verkkokaupan valikoimista etsimääsi, suosittelemme tulemaan käymään myymälässä. Myymälöissämme on esillä runsaasti lisävalikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top