Vaasit ja maljakot

Korosta kauneutta kukilla! Upeat vaasit ja maljakot täydentävät kukkien kauneuden ja synnyttävät tyylikkäitä asetelmia. Tutustu ja laita koti kukoistamaan!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (2 kpl)

Monipuoliset vaasit ja maljakot

Vaasit ja maljakot tuovat kauneutta ja hienostuneisuutta mihin tahansa kodin huoneeseen. Löydät vaasit ja maljakot jokaiseen tyyliin ja budjettiin laajasta materiaalivalikoimastamme, kuten lasista, keramiikasta, marmorista ja puusta. Halusitpa sitten asetella esille kukkakimpun tai yksinkertaisesti käyttää vaasia koriste-esineenä, maljakot voivat tarjota tyylikkään ilmeen jokaiseen kotiin. Selaa uusimpia maljakkomalleja verkkokaupassamme jo tänään ja nosta kotisi sisustus uudelle tasolle upeilla maljakoilla.

Vaasit ja maljakot parhailta brändeiltä

Löydät valikoimastamme vaasit ja maljakot muiden muassa Artwoodilta ja Richmondilta. Vain osa valikoimasta on esillä verkkokaupassamme, joten mikäli et löytänyt etsimääsi, tilauksen voi tehdä myymälästämme tai puhelinpalvelustamme.

Mikäli kaipaat vaasien ja maljakoiden seuraksi täydennystä kodin muilla sisustustuotteilla, suosittelemme tutustumaan mattoihimme ja valaisimiimme. Verkkokaupastamme on ostettavissa niin niin pyöreät matot kuin suorakaiteen muotoiset matot eri materiaaleissa. Saatavilla on muun muassa viskoosimatot, villamatot, puuvillamatot, sisalmatot, paperinarumatot samoin kuin helppohoitoiset mikrokuitumatot.

Monipuolinen valaisinvalikoimamme puolestaan kattaa niin kattolamput ja plafondit, kattovalaisimet, lattiavalaisimet, led-valot ja spottivalaisimet, pöytävalaisimet, riippuvalaisimet kuin seinävalaisimet ja -lamput.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, kannattaa olla yhteydessä myymäläämme. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita, ja myymälöiden henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top