Kattovalaisimet

Valaise tilasi tyylikkäästi. Tutustu upeisiin kattovalaisimiimme, jotka luovat tunnelmaa ja tarjoavat valoa jokaiseen huoneeseen.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (4)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 109 tuotetta

Riippuvalaisin, kiinteä kattovalaisin vai plafondi?

Kattovalaisimet, riippuvalaisimet, kattolamput ja plafondit ovat jokaisen kodin todellisia tunnelmanluojia. Kattovalaisin viimeistelee kodin sisustuksen, ja ilman kattovalaisinta mikä tahansa tila tuntuu autiolta ja tyhjältä. Kattovalaisin tuo kotiin sekä lämpöä että ilmettä, sillä kattovalaisimen design vaikuttaa paljon yleisvaikutelmaan, jonka tilasta saa.

Verkkokaupassamme on tarjolla monipuolinen valikoima valaisimia. Löydät sivuiltamme, niin kattovalaisimet, riippuvalaisimet kuin kattolamput ja -plafondit niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta toimittajilta.

Kattovalaisimet ja plafondit nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kruunukalusteen valikoimiin kuuluvat tyylikkäät, näyttävät, ajattomat ja kestävät kattovalaisimet laatubrändeiltä. Kotimaisia valmistajiamme ovat Secto Design ja Valaisin Grönlund, minkä lisäksi myymme saksalaisen Trio Lightingin valaisimia.

Secto Design suunnittelee ja valmistaa tyylikkäitä kotimaisia kattovalaisimia, pöytävalaisimia ja lattiavalaisimia, joiden design on vertaansa vailla. Secto Designin puiset valaisimet ovat äärettömän tyylikkäitä ja suosittuja, ja sopivat pelkistetyn muotoilunsa ansiosta niin kotiin kuin julkisiin tiloihin esimerkiksi ravintolaan. Secto Designin valaisimet ovat muodostuneet jo ilmiöksi, sillä ne ovat erittäin tunnistettavia ja arvokkaita.

Turun kupeessa Kaarinassa toimiva Valaisin Grönlund suunnittelee ja tuottaa jatkuvasti kasvavan valikoiman kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia ja -lamppuja, pöytävalaisimia, ledvaloja ja spottivalaisimia sekä lattiavalaisimia. Valaisin Grönlundin mallisto on äärimmäisen suosittu, ja julkaisemme verkkosivuillamme jatkuvasti uutuusvalaisimia Valaisin Grönlundin valikoimista. Valaisin Grönludin oma mallisto kulkee Design by Grönlund -tunnuksella. Omien valaisinten suunnittelun ja tuottamisen ohella Valaisin Grönlund tuo maahan saksalaisen Böhmer Leuchtenin valaisimia.

Saksalainen Trio on todella suuri toimija valaisinmarkkinoilla, ja koko Trion mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta. Olemme lisänneet verkkokauppaamme valikoidun malliston Trion tuotteita, ja koko mallistoon pääsee tutustumaan myymälässä. Trion mallistossa on monipuolinen valikoima kattovalaisimia, riippuvalaisimia, plafondeja, seinävalaisimia ja seinälamppuja, pöytävalaisimia, ledvaloja ja spottivalaisimia sekä lattiavalaisimia.

Tutustu verkkokauppamme kattovalaisimiin ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt itsellesi sopivaa tuotetta, kannattaa pistäytyä lähimpään myymälään. Myymälän asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet ja kokonaisuudet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top