Uutisia ja tapahtumia, Yleinen

Terassin sisustukseen ammattilaisen apua

6.5.2022

Kevään ja kesän tullen vietetään yhä enemmän aikaa ulkoilmassa sisätilojen sijaan; parvekkeella, terassilla ja puutarhassa. Ulkona oleskelusta halutaan tehdä mahdollisimman viihtyisää mm. sisustusratkaisuilla toimivuutta unohtamatta.

Mahdollisuuksia on monia niin toteutuksen kuin kalusteiden ja sisustustuotteiden suhteen ja joskus voi olla haastavaa löytää juuri ne itselle parhaat ratkaisut. Kaipaisitko suunnitteluapua terassin tai parvekkeen sisustamiseen ammattilaiselta? Meiltä löytyy laaja valikoima laadukkaita ulkokalusteita erilaisiin tiloihin.

Kruunukaluste tarjoaa sisustussuunnittelijoidemme maksutonta ideointiapua asiakkaillemme sisä- ja ulkotiloihin. Voit napata terassin/parvekkeen mitat ja tulla myymäläämme tapaamaan suunnittelijoitamme tai – varmistaaksesi sopivan ja kiireettömän ajankohdan – voit ottaa yhteyttä esimerkiksi lomakkeen kautta ja sopia yhteisestä suunnittelutuokiosta suoraan suunnittelijamme kautta. Lue lisää sisustuspalvelusta ja suunnittelijoistamme.

Sisustuspalvelua on saatavilla kaikkien myymälöidemme kautta. Myymälämme sijaitsevat Vantaalla, Helsingissä, Espoossa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Katso myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat.

Lämpimästi tervetuloa!