Sängynrungot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (6 kpl)

Sängyt ja sängynrungot jokaiseen tyyliin

Sängynrungot ovat oikea valinta sinulle, joka kaipaat sängyltä muunneltavuutta: koska runko ja patja ovat erilliset, sängyn saa helposti uudistettua patjaa vaihtamalla. Löydät valikoimastamme upeat puiset sängynrungot ja -kehikot niin aikuisten kuin lasten tarpeisiin. Kasvavien lasten sängyt aiheuttavat monissa perheissä päänvaivaa, ja siksi jatkettava sänky voi olla oivallinen, monen vuoden ratkaisu perheen pikkuväen huoneeseen.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi suoraan verkkokaupasta. Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Sängynrungot parhailta brändeiltä

Yksi suosituimmista suomalaisista sänkyvalmistajista on Sastamalassa sijaitseva ByNiemi sekä erityisesti heidän Unipuu- sekä Jatkopuu-lastensänkynsä. ByNiemi valmistaa lasten sängyt niin isoille kuin pienille, sillä Jatkopuu-lastensänky taipuu kasvavien lasten ja nuorison tarpeisiin vuosia. Jatkettava lastensänky siirtyy perheessä käyttäjältä toiselle, joten parhaimmillaan se palvelee lasten sänkynä jopa vuosikymmeniä.

Jos kaipaat lastenhuoneeseen nukkumatilaa useammalle tai vaikkapa työpöytää lastensängyn yhteyteen, suosittelemme tutustumaan ByNiemen Unipuu-parvisänkyihin ja –kerrossänkyihin. Sängynrunkojen ohella ne ovat myös oivallinen ratkaisu pieneen tilaan. Kerrossängyt ja parvisängyt ovat monen lapsen lempipaikka, sillä tikapuut tuovat kerrossänkyyn ja parvisänkyyn oman jännitysmomenttinsa ja kehittävät lasten motorisia taitoja.

Sängynrungot ovat kestävä ja pitkäaikainen valinta makuuhuoneeseen. Lasten sänky on helppo päivittää uudella patjalla käyttäjälleen sopivaksi. Lasten sängyt kantavat mukaan muistoja pitkiltä ajoilta, ja siksi sänkyrungot kannattaa valita kotiin huolella. Sängynrungot ovat saatavilla suoraan Kruunukalusteen verkkokaupasta tilaustuotteena.

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme itsellesi mieleistä tuotetta, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Ammattilaisemme auttavat mielellään sopivimman patjakokonaisuuden valinnassa, sillä myymälöissä on esillä ja testattavissa monipuolinen valikoima sänkyjä erilaisiin tarpeisiin.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Tervetuloa asioimaan myös Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top