Keinokuitumatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 31 tuotetta

Monipuoliset keinokuitumatot

Keinokuitumatot ovat nykyaikaisten sisustajien suosiossa oleva käytännöllinen valinta, joka yhdistää monipuolisuuden, kestävyyden ja helppohoitoisuuden. Näiden mattojen valmistuksessa käytetään keinotekoisia materiaaleja, kuten polyamidia, polypropeenia, nylonia tai akryyliä, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon kodin eri tiloihin.

Kestävyys on yksi keinokuitumattojen tärkeimmistä eduista. Ne kestävät kulutusta erittäin hyvin verrattuna luonnonkuitumattoihin, kuten villamattoihin. Tämä tekee niistä erinomaisen valinnan etenkin kovemmin kulutetuille alueille, kuten olohuoneeseen, käytäville tai lasten leikkihuoneeseen. Keinokuitumatot säilyttävät ulkonäkönsä pitkään ja kestävät hyvin arkista käyttöä.

Keinokuitumatto on helppohoitoinen

Toinen merkittävä etu on helppohoitoisuus. Keinokuitumatot ovat yleensä likaa hylkiviä ja vähemmän herkkiä kosteudelle kuin luonnonkuitumatot. Niitä on helppo puhdistaa ja ylläpitää, mikä tekee niistä loistavan valinnan lapsiperheille ja lemmikkitalouksiin. Säännöllinen imurointi ja tarvittaessa tapahtuva tahranpoisto pitävät matot siistinä ja raikkaina pitkään.

Keinokuitumattojen monipuolisuus on myös mainitsemisen arvoinen. Niitä on saatavilla laajassa valikoimassa erilaisia värejä, kuvioita ja kokoja, joten voit helposti löytää juuri omaan sisustukseesi sopivan maton. Lisäksi ne voidaan valmistaa eri tekniikoilla, kuten konekudottuina tai käsinkudottuina, mikä tarjoaa lisää vaihtoehtoja maton ulkonäköön ja tuntuun.

Keinokuitumatot ovat usein myös edullinen vaihtoehto, mikä tekee niistä houkuttelevan valinnan budjetista tarkalle sisustajalle. Edullisesta hinnasta huolimatta nämä matot eivät tingi laadusta tai tyylikkyydestä.

Keinokuitumatot lapsi- ja lemmikkikoteihin

Kun valitset keinokuitumattoa, kiinnitä huomiota sen käyttötarkoitukseen, tilaan ja haluamaasi tyyliin. Valitse esimerkiksi korkealaatuinen nylonmatto kotieläimiä omistavalle perheelle tai värikäs akryylimatto iloiseen lastenhuoneeseen. Varmista myös maton mitat sopiviksi haluamaasi tilaan.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top