Viskoosimatot

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (7 kpl)

Viskoosimatot tuovat oleskelutiloihin ripauksen ylellisyyttä! Viskoosimatot heijastelevat valoa kauniisti, sillä viskoosi on materiaalina silkkinen, kiiltävä ja äärimmäisen pehmeä. Viskoosimatto on hienostuneen sisustajan valinta. Viskoosimatto heijastelee muun sisustukseen tunnelmaa ja värimaailmaa, ja kiiltonsa ansiosta viskoosimatto toimii kodissa katseenkiinnittäjänä. Viskoosimatolle astuminen täydellistää kokemuksen, ja viskoosimattoon kerran ihastunut ei unohda kokemustaan ikinä.

Tutustu verkkokauppamme viskoosimattojen valikoimaan ja tilaa tuote juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Viskoosi on muuntokuitu, joka valmistetaan tyypillisesti koivun tai kuusen selluloosasta. Viskoosimatto on äärimmäisen kevyt ja pöllyämätön, joten se on helppo pitää puhtaana. Viskoosimaton hoitoon riittää, että maton imuroi säännöllisesti. Suurempien tahrojen ja pinttyneen lian poistoon suosittelemme käyttämään ammattimaisen kuivapesulan palveluita, jottei matto kärsi käsittelystä. Maton pintaa ei saa koskaan hangata.

Viskoosimatto on herkkä hiekalle ja kiville, joten emme suosittele sijoittamaan viskoosimattoa eteistiloihin tai muualle, mistä kuljetaan asunnosta sisään ja ulos. Paras paikka viskoosimatolle on joko makuuhuone tai oleskelutilat, joissa viskoosimatolla ei ole suurta likaantumisen vaaraa.

Verkkokaupassamme on tarjolla valikoima viskoosimattoja laatubrändeiltä. Kotimainen VM Carpet on suomalainen mattotehtailun edelläkävijä, ja VM Carpetin valikoimista löytyy tyylikäs mallisto erilaisia viskoosimattoja eri väreissä ja ko’oissa.

VM Carpetin viskoosimattojen ohella äärimmäisen suosittuja ovat myös ruotsalaisen Furninovan viskoosimatot. Furninovan mallistosta löytyy mattojen ohella laaja valikoima myös muita tuotteita kuten esimerkiksi sohvia, pöytiä sekä nojatuoleja.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse itsellesi sopiva viskoosimatto! Mikäli et löytänyt verkkokaupasta itsellesi mielestä tuotetta, myymälöissämme on runsaasti lisää mallistoa esillä eri valmistajilta. Myymälämme palvelevat myös yksilöllisissä tarpeissa kuten esimerkiksi mittatilaustuotteiden tilaamisessa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös