Viskoosimatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (12 kpl)

Silkkimäisen kiiltävä viskoosimatto on ylellisen pehmeä

Viskoosimatot tuovat oleskelutiloihin ripauksen ylellisyyttä! Viskoosimatot heijastelevat valoa kauniisti, sillä viskoosi on materiaalina silkkinen, kiiltävä ja äärimmäisen pehmeä. Viskoosimatto on hienostuneen sisustajan valinta. Viskoosimatto heijastelee muun sisustukseen tunnelmaa ja värimaailmaa, ja kiiltonsa ansiosta viskoosimatto toimii kodissa katseenkiinnittäjänä. Viskoosimatolle astuminen täydellistää kokemuksen, ja viskoosimattoon kerran ihastunut ei unohda kokemustaan ikinä.

Viskoosi on muuntokuitu, joka valmistetaan tyypillisesti koivun tai kuusen selluloosasta. Viskoosimatto on äärimmäisen kevyt ja pöllyämätön, joten se on helppo pitää puhtaana. Viskoosimaton hoitoon riittää, että maton imuroi säännöllisesti. Suurempien tahrojen ja pinttyneen lian poistoon suosittelemme käyttämään ammattimaisen kuivapesulan palveluita, jottei matto kärsi käsittelystä. Maton pintaa ei saa koskaan hangata.

Viskoosimatto on herkkä hiekalle ja kiville, joten emme suosittele sijoittamaan viskoosimattoa eteistiloihin tai muualle, mistä kuljetaan asunnosta sisään ja ulos. Paras paikka viskoosimatolle on joko makuuhuone tai oleskelutilat, joissa viskoosimatolla ei ole suurta likaantumisen vaaraa.

Viskoosimatot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tutustu verkkokauppamme viskoosimattojen valikoimaan ja tilaa tuote juuri sinun tarpeitasi ajatellen. Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupassamme on tarjolla valikoima viskoosimattoja laatubrändeiltä. Kotimainen VM Carpet on suomalainen mattotehtailun edelläkävijä, ja VM Carpetin valikoimista löytyy tyylikäs mallisto erilaisia viskoosimattoja eri väreissä ja ko’oissa.

Tanskalainen Linie Design suunnittelee ja valmistaa skandinaavisista vaikutteista ammentavia, käsinkudottuja viskoosimattoja, joissa yhdistyvät estetiikka, perinteet ja käsityötaito. Matot suunnitellaan Pohjois-Euroopassa ja kudotaan Intiassa käsin sukupolvien ketjussa hankitulla ammattitaidolla. Lopputulos puhuu puolestaan, ja Linie Designin -matot ovat maailmanlaajuisesti myydyimpiä tuotteita.

Kotimainen Roots Living valmistaa eettisiä ja kestäviä viskoosimattoja ihmisiä ja ympäristöä kunnioittaen. Roots Living -viskoosimatot suunnitellaan kotimaassa ja kudotaan Intiassa käsin vuosisataisen, sukupolvien aikana hankitulla ammattitaidolla. Roots Livingin tärkein toiminnan periaate on sosiaalisen vastuun kantaminen sekä ympäristön ja raaka-aineiden kunnioittaminen. Siksi osa tuotoista käytetään paikallisen koulun tukemiseen lasten koulunkäyntimahdollisuuksien parantamiseksi. Kaikki Roots Living -matot kudotaan käsin luonnomukaisista materiaaleista.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse itsellesi sopiva viskoosimatto! Mikäli et löytänyt verkkokaupasta itsellesi mielestä tuotetta, myymälöissämme on runsaasti lisää mallistoa esillä eri valmistajilta. Myymälämme palvelevat myös yksilöllisissä tarpeissa kuten esimerkiksi mittatilaustuotteiden tilaamisessa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Oulun ja Turun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top