Lyhdyt ja kynttilänjalat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (8 kpl)

Lyhdyt ja kynttilänjalat tunnelmointiin

Rakastamme lyhtyjen tunnelmallista valoa ja lämpöä, jota ne luovat. Lyhty on hieno lahja, upea koriste ja ihana tunnelman luoja, kun pimeys laskeutuu. Lyhdyt ja kynttilänjalat ovat tärkeitä sisustuselementtejä, jotka luovat tunnelmaa ja valoa kotiisi.

Valitsemalla oikeat lyhdyt ja kynttilänjalat voit luoda uniikin ja henkilökohtaisen ilmeen kotiisi. Me tarjoamme laajan valikoiman erilaisia lyhtyjä ja kynttilänjalkoja, jotta löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Tutustu valikoimaamme ja löydä upeat lyhdyt ja kynttilänjalat, jotka parantavat kotisi ilmettä ja tekevät siitä entistä viihtyisämmän.

Lyhdyt ja kynttilänjalat parhailta brändeiltä

Löydät valikoimastamme lyhdyt ja kynttilänjalat niin Artwoodilta, Richmondilta kuin Brafabiltakin.

Mikäli kaipaat lyhtyjen ja kynttilänjalkojen seuraksi täydennystä kodin muilla sisustustuotteilla, suosittelemme tutustumaan mattoihimme ja valaisimiimme. Verkkokaupastamme ovat ostettavissa niin niin pyöreät matot kuin suorakaiteen muotoiset matot eri materiaaleissa. Saatavilla on muun muassa viskoosimatot, villamatot, puuvillamatot, sisalmatot, paperinarumatot samoin kuin helppohoitoiset mikrokuitumatot.

Monipuolinen valaisinvalikoimamme puolestaan kattaa niin kattolamput ja plafondit, kattovalaisimet, lattiavalaisimet, led-valot ja spottivalaisimet, pöytävalaisimet, riippuvalaisimet kuin seinävalaisimet ja -lamput.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, kannattaa olla yhteydessä myymäläämme. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita, ja myymälöiden henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top