2-istuttavat sohvat

Nauti yhteisistä hetkistä – upeat 2-istuttavat sohvat tarjoavat mukavuutta, tyyliä ja tilaa. Löydä suosikkisi ja tilaa!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (3)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 65 tuotetta

Nahkasohvat ja kangassohvat kahdelle

2-istuttavat sohvat ovat kodin kenties tavallisimpia hankintoja, sillä ne tarjoavat istumatilaa niin pieneen kuin suureen tilaan. Tyypillisesti kahden istuttava sohva on ulkomitoiltaan noin 180 cm leveä riippuen käsinojien paksuudesta.

Kahden istuttavassa sohvassa on tavallisesti istuintyynyt ja selkätyynyt erikseen molemmille istujille, mutta joissain 2-istuttavissa sohvissa tyynyt ovat yhteneväiset. Yhdistä kahden istuttavaan sohvaan kaunis sohvapöytä ja kotisi kaunein ja mukavin yksityiskohta on valmis!

Kangassohvat ja nahkasohvat nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kruunukalusteen valikoimista löytyy 2-istuttavia sohvia niin kotimaisilta kuin ulkomaisilta laatubrändeiltä. Furninova on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista sohvien ja nojatuolien valmistajistamme, ja Furninovan mallistosta löytyy monipuolisesti eri kokoisia sohvia sekä 2-istuttavina sohvina, 3-istuttavina sohvina, kulmasohvana että divaanisohvana.

Pohjoismaiseen makuun sopivia sohvia tarjoavat myös Bröderna Anderssons, ByNiemi, Pohjanmaan Kaluste sekä Honkanen. Myös KruunuDesignin oma mallisto kattaa laadukkaat ja tyylikkäät 2-istuttavat sohvat, 3-istuttavat sohvat, kulmasohvat ja divaanisohvat.

Natuzzin nahkasohvat laatutietoiselle

Italialaisen Natuzzin loppuunsa hiottu design ei jätä ketään kylmäksi. Natuzzin nahkaverhoillut sohvat tunnetaan maailmalla, ja Natuzzin sohvan ostaja tietää hankkivansa kotiin takuulla laadukkaan tuotteen. Natuzzin sohviin on saatavilla mukavuustekijöitä kuten esimerkiksi sähkökäyttöisiä mekanismeja ja niskatyynyjä. Natuzzi Editions edustaa Natuzzin Romaniassa valmistettavaa mallistoa.

Sohvat ovat ostettavissa erilaisilla täytteille istujan oman maun mukaan. Tarjoamme kylmävaahtotäytteiset, höyhentäytteiset sekä Memory Foam -täytteiset kahden istuttavat sohvat jokaiseen makuun ja mieltymykseen sopivaksi. Huomaathan, että osa sohvamallistostamme on moduloitavissa juuri omiin tarpeisiin sopivaksi. Kysy myös mittatilaussohvat myymälöistämme!

Verkkokaupastamme on ostettavissa 2-istuttavat sohvat valikoiduilla verhoiluvaihtoehdoilla. Lisää verhoiluvaihtoja on nähtävillä ja tilattavissa myymälöissämme samoin kuin eri istuinvahvuudet ja jalkavaihtoehdot.

Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa tulla pistäytymään myymälään. Myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet monipuolisesta valikoimastamme.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top