Heti varastosta

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (137)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 355 tuotetta

Huonekalut nopealla toimituksella heti varastosta

Tilaa ihanat uutuudet kotiin nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla helposti netistä! Tarjoamme tyylikkään ja laadukkaan valikoiman upeita uutuuksia ja tyylikkäitä klassikoita pikaisella toimituksella suoraan varastosta. Verkkokaupan vakiovalikoimista löydät laadukkaat sohvat, tuolit, pöydät, säilytyskalusteet, sängyt, patjat ja peitot, matot, peilit ja valaisimet laatuvalmistajilta.

Tutustu verkkokaupan monipuoliseen valikoimaan ja valitse omasi! Toimitamme tuotteet pikaisesti kotiin tai lähimpään, valitsemaasi noutopisteeseen.

Pöydät, tuolit ja muut huonekalut laajasta tilausvalikoimasta

Varastotuotteiden lisäksi valikoimissamme on erittäin monipuolinen valikoima tilaustuotteita hieman pidemmällä toimitusajalla. Saat sohvat, pöydät, tuolit, säilytyskalusteet, sängyt, patjat ja peitot, matot, peilit, valaisimet sekä puutarhakalusteet ja terassikalusteet niin kotiin, toimistoon kuin julkisiin tiloihin kotimaisilta ja ulkomaisilta huippubrändeiltä helposti suoraan verkkosivuiltamme.¨

Laadukkaat huonekalut parhailta brändeiltä

Kruunukaluste on tunnettu korkeasta laadusta, ja sen vuoksi olemme koonneet verkkokauppaamme valikoiman tyylikkäitä, laadukkaita ja kestäviä huonekaluja eturivin valmistajilta. Brändeihimme kuuluvat muun muassa Furninova, Artwood, Connubia, Valaisin Grönlund, VM Carpet, Hiipakka, ByNiemi, Bröderna Anderssons, Skovby, Stressless, Rowico, Brafab, Cane-line, Canett, CURA of Sweden, Innovation Living, LOVI, sekä Natuzzi Editions.

Tämän lisäksi verkkokaupassamme on erittäin kattava valikoiman oman KruunuDesign-brändimme tuotteita. KruunuDesign kattaa niin sohvat, tuolit, pöydät, säilytyskalusteet, sängyt ja valaisimet sekä tietenkin erittäin monipuolisen kattauksen puutarhakalusteita. Lähes kaikki KruunuDesign-tuotteet löytyvät pikaisella toimituksella suoraan varastosta. Mikäli tuote on päässyt hetkellisesti loppumaan varastosta, ilmoitamme siitä erikseen tuotteen saatavuustietojen yhteydessä.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top