Ruokapöydän tuolit

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 84 tuotetta

Ruokapöydän tuolit täydentävät kokonaisuuden! Olipa tyylisi sitten perinteinen tai moderni, tunnelmallinen tai raikas, valikoimastamme löydät upeat keittiön tuolit moneen makuun. Usein ruokapöytä valitaan ensin ja tuolit sovitetaan ruokapöytään sopiviksi. Ruokailutilan ilmettä onkin helppo uudistaa pienillä muutoksilla, ja uudet ruokapöydän tuolit ovat paras vaihtoehto pieneen ilmeen uudistukseen ja raikastamiseen.

Luo ruokailutilaan rytmiä ja ilmettä esimerkiksi yhdistelemällä erilaisia ruokapöydän tuoleja hauskoiksi kokonaisuuksiksi!

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Yksi suosituimpia ruokapöydän tuolien valmistajiamme on ruotsalainen Rowico. Rowicon valikoimista löytyy niin perinteisiä, moderneja, keveitä, jykeviä, siroja kuin tyylikkäitä ruokapöydän tuoleja jokaiseen makuun. Rowico tarjoaa ruokapöydän tuoleja lukuisissa eri materiaaleissa, värissä, koissa ja erilaisilla jaloilla.

Suosituin ja yleisin jalkavaihtoehto on 4-pisteinen jalka, mutta myös u-jalkaiset ruokapöydän tuolit pitävät tiukasti suosionsa. Mikäli ruokailutila on ahdas, kannattaa harkita ruokapöydän kaveriksi pyöriväjalkaista ruokapöydän tuolia, jonka ansiosta pöydän ääreen istuminen ja siitä nouseminen on helppoa.

Rowicon ohella laadukkaita ruokapöydän tuoleja tarjoaa ByNiemi, Bodahl Møbler, Connubia, Artwood, Lundbergs Möbler, Hans K, Skovby, Furninova, Huonekalutehdas Seppänen ja Canett, minkä lisäksi oman KruunuDesign-brändimme valikoimista löytyy valikoima tyylikkäitä ruokapöydän tuoleja.

Ruokapöydän tuolit ovat jokaisen kodin ehdoton tarvekalu, ja siksi tuolin valinnassa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota tuolin kestävyyteen ja hoidettavuuteen. Esimerkiksi kangasverhoilun osalta on olennaista, että kangas on helppohoitoinen ja kestävä ja että kankaan voi tarvittaessa pyyhkiä tahroista puhtaaksi. Kankaan voi käsitellä suoja-aineella, mikä helpottaa tuolin puhtaanapitoa ja ehkäisee kankaan vaurioitumista.

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja valitse omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt sitä mitä etsit, kannattaa tulla pistäytymään myymälään. Myymälöissä on runsaasti esillä lisää mallistoa erilaisilla verhoiluvaihtoehdoilla, ja myymälän henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top