Runkopatjat

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (1)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (13 kpl)

Laadukkaat runkopatjat jokaiselle nukkujalle

Runkopatjat ovat helppo ja kompakti sänkyratkaisu joka kodin tarpeisiin, ja sängyn pehmeysasteen voi useimmiten valita itselle sopivaksi. Suosittelemme yli 140 cm leveille runkopatjoille jämäkkää jousitusta (hard) erityisesti silloin, jos nukkujia on kaksi. Alle 140 cm sängyissä myös pehmeämpi jousitus (medium) toimii myös, toki valinta kannattaa tehdä oman mieltymyksen mukaan.

Runkopatjan jousituksen jämäkkyyteen vaikuttaa nukkujien lukumäärän lisäksi myös nukkujan paino, eli mitä painavampi henkilö sängyssä nukkuu, sitä jämäkämpi jousituksen tulisi olla. Yli 160 cm leveissä parisängyissä pehmeysaste on valittavissa molemmille puolille erikseen.

Runkopatjoissa tärkeintä on valita laadukas, joka sopii oman kehon tarpeisiin. Eri sängyissä on erilaiset jousitukset sekä eri määrä jousia, mikä vaikuttaa merkittävästi tuotteen hintaan sekä samalla nukkumismukavuuteen.

Kevyt bonnell-jousitus sopii erinomaisesti lapsille sekä kevytrakenteisille ihmisille. Bonnell-jouset ovat tuplakartion muotoisia, sillä yksittäiset jouset on sijoitettu riveihin ja yhdistetty spriaalilangalla. Pussijousitus puolestaan on erittäin mukava, sillä yksittäiset jouset on pakattu kangaspusseihin, jotka on yhdistetty toisiinsa liimaamalla. Näiden kahden jousitustyypin eri piilee siinä, että pussijousituksessa jokainen jousi joustaa erikseen nukkujan painon alla, kun taas bonnell-jousituksessa useampi jousi painuu yhtä aikaa.

Mikäli pussijousitettu patja on jaettu vyöhykkeisiin, ja eri vyöhykkeissä oleviin jousiin on käytetty eri vahvuisia lankoja. Näin sänky joustaa eri kohdista eri verran.

Runkopatjat nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on sänkyjä, peittoja ja patjoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Valikoimastamme löytyy runkopatjoja alan parhailta osaajilta. ByNiemen Gustav-sängyt, Kamjon runkopatjasängyt ja oma KruunuDesign-merkkimme ovat vuodesta toiseen suosituimpia valintoja. Lisäksi valikoimastamme löytyvät Unessin ja Svanen ainutlaatuisen laadukkaat sängyt monipuolisista materiaaleista.

Mikäli kaipaat sängyn valintaan apua, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Asiantuntevat myyjämme auttavat valitsemaan sängyn juuri sinun tarpeisiisi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top