Kamjo

Kamjo takaa miellyttävän ja rentouttavan unen, aitojen materiaalien tunnun sekä ajattoman muotoilun.
Sänkymallisto, jossa keskeisenä ajatuksena on luoda nukkujalle aidosti luonnollinen ja hyvä uni 100% luonnonmukaisilla ja korkealaatuisilla materiaaleilla. Kamjo täyttää vaativimmankin nukkujan kriteerit laadukkaasta ja hyvästä yöunesta. Jokainen Kamjo-sänky on ainutlaatuinen ja valmistetaan asiakkaalle käsityönä.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (5 kpl)

Kamjo – Korkealuokkaiset käsintehdyt sängyt ja patjat

Tehtaamme on valmistanut jo vuodesta 2005 lähtien sänkyjä ja patjoja pohjoismaisille jälleenmyyjille ja luksusvalmistajille, esimerkiksi Hästensille. Omat modernit tehtaat sijaitsevat Virossa.

Kamjo-sänkyjen erityisyys syntyy perinteisestä käsityöosaamisesta ja puhtaista luonnonmateriaaleista, kuten 100% luonnonlateksista, lampaan villasta, puuvillasta ja hevosen jouhista. Kamjo-sänkyjen valmistusmenetelmät eivät sisällä keinotekoisia aineita kuten synteettisiä vaahtoja tai liimoja.

Laatumme perustuu työntekijöidemme osaamiseen ja tietotaitoon, laadukkaiden materiaalien käyttöön ja nykyaikaisten menetelmien hyödyntämiseen.

Jokainen sänky on ainutlaatuinen käsityönä varta vasten asiakkaalle valmistettu ja takaa näin käyttäjälleen laadukkaan ja luonnollisen unen.

Kamjo-sängyissä käytetään vain pussijousia, eli jokainen jousi on omassa taskussaan maksimaalisen mukautuvuuden varmistamiseksi.

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top