Nukkamatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (21 kpl)

Ihanan pehmeä nukkamatto

Nukkamatot ovat parhaimmillaan ylellisen pehmeitä, upottavia, pörröisiä ja ihanan tuntuisia paljaan jalan alla. Olipa maton nukka pitkä tai lyhyt, nukkamaton ydinajatus on helliä jalkapohjaa pehmeydellä ja tuoda arkeen ripaus juhlan tuntua. Nukkamatto toimii parhaiten tilassa, jossa sillä ei ole suurta likaantumisen vaaraa. Siksi suosittelemme sijoittamaan nukkamaton ensisijaisesti oleskelutiloihin, ja valitsemaan ruokailutilaan esimerkiksi helppohoitoisen mikrokuitumaton.

Nukkamatot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tutustu monipuoliseen mattovalikoimaamme ja valitse joukosta omasi! Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Oleskelutilojen ohella pehmeä nukkamatto on erinomainen valinta esimerkiksi makuuhuoneeseen – mikäpä olisi ihanampaa kuin herätä aamulla ylellisen pehmeän tuntuinen matto jalkojen alla. Talvisaikaan nukkamatolla on myös käytännöllinen merkitys, sillä se pitää lattia lämpimänä silloin, kun auringon valo on vähäisimmillään.

Verkkokaupassamme on esillä ja ostettavissa monipuolinen ja laaja valikoima nukkamattoja eri valmistajilta. Suomalainen VM Carpet on kotimainen mattotehtailun edelläkävijä, ja VM Carpetin malliston kaikki nukkamatot ovat esillä verkkokaupassamme. VM Carpetin ehdoton etu on kotimaisuus, ja osa VM Carpetin nukkamatoista on merkitty kotimaisuusasteen merkitty Avainlipulla.

VM Carpetin mattojen ohella verkkokaupassamme on myynnissä saksalaisen Laleen ihanan upottavia nukkamattoja. Laleen polyesterista valmistetut matot ovat äärimmäisen laadukkaita ja helppohoitoisia ja ennen kaikkea ylellisen pehmeitä. Laleen matot tuovat kotiin ripauksen luksusta, ja siksi niistä on muodostumassa suosituimpia tuotteitamme.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löydä verkkokaupasta itsellesi mielestä tuotetta tai kokoa, myymälämme palvelevat mielellään yksilöllisissä tarpeissa. Matot ovat tilattavissa myymälöistä myös mittatilausko’oissa. Jos kaipaa apua kotisi sisustamiseen, sisustussuunnittelijamme auttavat mielellään rakentamaan kotiisi tyylikkään kokonaisuuden. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top