Nukkamatot

SYYSALE alkoi! Brändialennuksia ja yksittäiskappaleita -10-25 %.
Koskee uusia tilauksia ja normaalihintaisia tuotteita. Ei koske varastoerähintaisia tuotteita. Ale voimassa 4.10.2021 saakka.

Katso kaikki tarjoukset>>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (16 kpl)

Nukkamatot ovat parhaimmillaan ylellisen pehmeitä, upottavia, pörröisiä ja ihanan tuntuisia paljaan jalan alla. Olipa maton nukka pitkä tai lyhyt, nukkamaton ydinajatus on helliä jalkapohjaa pehmeydellä ja tuoda arkeen ripaus juhlan tuntua. Nukkamatto toimii parhaiten tilassa, jossa sillä ei ole suurta likaantumisen vaaraa. Siksi suosittelemme sijoittamaan nukkamaton ensisijaisesti oleskelutiloihin, ja valitsemaan ruokailutilaan esimerkiksi helppohoitoisen mikrokuitumaton.

Tutustu monipuoliseen mattovalikoimaamme ja valitse joukosta omasi! Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Oleskelutilojen ohella pehmeä nukkamatto on erinomainen valinta esimerkiksi makuuhuoneeseen – mikäpä olisi ihanampaa kuin herätä aamulla ylellisen pehmeän tuntuinen matto jalkojen alla. Talvisaikaan nukkamatolla on myös käytännöllinen merkitys, sillä se pitää lattia lämpimänä silloin, kun auringon valo on vähäisimmillään.

Verkkokaupassamme on esillä ja ostettavissa monipuolinen ja laaja valikoima nukkamattoja eri valmistajilta. Suomalainen VM Carpet on kotimainen mattotehtailun edelläkävijä, ja VM Carpetin malliston kaikki nukkamatot ovat esillä verkkokaupassamme. VM Carpetin ehdoton etu on kotimaisuus, ja osa VM Carpetin nukkamatoista on merkitty kotimaisuusasteen merkitty Avainlipulla.

Nukkamattojen ystävän kannatta VM Carpetin ohella perehtyä myös ruotsalaisen Furninovan valikoimiin. Furninovan mallistossa on kokoelma ajattoman kauniita ja tyylikkäitä nukkamattoja, jotka ihastuttavat ostajia vuosi toisensa jälkeen, eikä ihme – Furninovan suosituimmat nukkamatot ovat ajattoman kauniita ja kestäviä, ja siksi kuuluvat myös Kruunukalusteen vakiomallistoon.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löydä verkkokaupasta itsellesi mielestä tuotetta tai kokoa, myymälämme palvelevat mielellään yksilöllisissä tarpeissa. Matot ovat tilattavissa myymälöistä myös mittatilausko’oissa. Jos kaipaa apua kotisi sisustamiseen, sisustussuunnittelijamme auttavat mielellään rakentamaan kotiisi tyylikkään kokonaisuuden. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Takaisin ylös