Kattolamput ja plafondit

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 20 tuotetta

Kattolamput ja -plafondit sopivat erinomaisesti niin korkeisiin kuin mataliin tiloihin. Plafondi on oivallinen valaisin esimerkiksi eteistiloihin, halleihin ja käytäville, sillä plafondi valaiseen laajoja alueita eikä vie korkeussuunnassa juurikaan tilaa. Plafondi tuo eteiskäytävään valoa, tilaa ja ilmettä, ja tyylikäs plafondi on parhaimmillaan sekä sisustuksellinen että käytännöllinen valon antaja muutoin pimeässä tilassa.

Verkkokaupassamme on tilattavissa mallisto laadukkaita kattolamppuja ja plafondeja huippubrändeiltä. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Kattolamput ja -plafondit ovat osa kodin sisustusta siinä missä sohva ja sänky – plafondin ansiosta kodin pimeimpäänkin nurkkaan saa tunnelmaa ja valoa, eivätkä kengät joudu hukkaan tuulikaapissa tai kuraeteisessä. Plafondi on oivallinen ratkaisu myös esimerkiksi vaatehuoneeseen tai muuhun ahtaaseen tilaan, jossa tarvitaan voimakasta valaistusta.

Verkkokauppamme valikoimissa on tarjolla kattolamput ja -plafondit laatubrändeiltä sekä Suomesta että ulkomailta. Valaisin Grönlund on kotimainen toimija, joka suunnittelee ja tuottaa valaisimia sekä klassiseen että moderniin makuun. Valaisin Grönlundin mallisto on erittäin laaja, ja uusia tuotteita tulee vuosittain lisää. Valaisin Grönlund ratsastaa kotimaisen valaisinmuotoilun aallonharjalla, ja julkaisemme uusia tuotteita Kruunukalusteen verkkokaupassa sitä mukaa kuin saamme niistä tiedon.

Saksalainen Trio tuo eurooppalaisille markkinoille laajan malliston erilaisia valaisimia mukaan lukien kattolamput ja -plafondit, erilaiset riippuvalaisimet, seinävalaisimet ja -lamput, pöytävalaisimet, ledvalot ja spottivalaisimet sekä lattiavalaisimet.

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valaisinvalikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt sivuiltamme etsimääsi, suosittelemme olemaan yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantuntevat myyjät auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Mikäli kaipaat apua laajemman kokonaisuuden rakentamisessa, ammattitaitoiset sisustussuunnittelijamme auttavat luomaan tyylikkäitä kokonaisuuksia erilaisiin tiloihin.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top