Aurinkovarjot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (3)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (9 kpl)

Aurinkovarjot ja aurinkovarjon jalat viihtyisään kesäpuutarhaan

Aurinkovarjo on tärkeä varuste, jolla suojaudutaan auringonpaisteelta ja säästytään auringon aiheuttamilta säteilyvaurioilta. Tarjolla on erilaisia aurinkovarjo malleja, värejä ja materiaaleja, joista valita. Tärkeää on valita aurinkovarjo, joka tarjoaa tarvittavan suojan auringonpaisteelta ja sopii omaan tilanteeseen ja tarpeeseen.

Aurinkovarjon jalka on tärkeä osa aurinkovarjoa, sillä se pitää varjon paikallaan ja mahdollistaa varjon siirtämisen tarvittaessa. Jalkoja valmistetaan erilaisista materiaaleista, kuten teräksestä tai alumiinista, ja niillä on erilaisia muotoja ja värejä. Tärkeää on valita aurinkovarjon jalka, joka on riittävän vahva pitämään aurinkovarjo paikallaan ja joka on oikean kokoinen valitsemaasi aurinkovarjoon.

Kun harkitset aurinkovarjoa ja aurinkovarjon jalkaa, muista aina huolehtia siitä, että valitset laadukkaat ja luotettavat tuotteet, jotka tarjoavat tarvittavan suojan ja kestävät aikaa ja käyttöä.

Aurinkovarjot ja aurinkovarjon jalat nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Artwoodin valikoimiin sisältyy ihastuttava valikoima polyrottinkisia ulkosohvia. Artwoodin mallisto on päässyt jo klassikon asemaan ajattoman designin ja korkean laatunsa ansiosta. Pääset tutustumaan Artwoodin koko mallistoon täältä.

Yksi kiinnostavimmista puutarhakalusteiden toimittajistamme on ehdottomasti tanskalainen Cane-line. Cane-line käyttää runsaasti aikaa ja vaivaa innovatiivisten materiaalien ja designin kehittämiseen, ja työn tulos näkyy – Cane-linen mallisto on pullollaan ihastuttavia ulkosohvia, sohvaryhmiä ja muita puutarhakalusteita. Cane-linen koko mallisto on nähtävissä täällä.

Sastamalassa toimiva ByNiemi tarjoaa Kruunukalusteen mallistoon oman kiinnostavan lisänsä, ja osasta ByNiemen mallistoa on muodostunut ajan saatossa osa Kruunukalusteen puutarhakalusteiden vakiomallistoa. Esimerkiksi ByNiemen Capri-sarjan tuotteet nousevat vuosi toisensa jälkeen yhdeksi suosituimmista tuotteistamme jopa siinä määrin, että ne pääsevät loppumaan hyvissä ajoin ennen kuin kesä on ohi.

Ruotsalainen Brafab on takuuvarma puutarhakalusteiden valmistaja, jonka mallisto on kuulunut Kruunukalusteen vakiovalikoimaan jo vuosien ajan. Brafab tarjoaa niin polyrottinkikalusteet, ulkosohvat ja sohvaryhmät, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, terassipöydät ja puutarhapöydät, puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit kuin erilaiset pientuotteet kuten esimerkiksi aurinkovarjojen suojat.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt mielestäsi ulkosohvaa tai sohvaryhmää, ota yhteyttä myymäläämme. Ammattitaitoiset myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top