Peilit

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (2 kpl)

Peili tuo tilan tuntua

Peilit ovat sekä kauniita että hyödyllisiä joka kodin sisustuselementtejä, jotka tuovat tilaan avaruutta ja tyyliä. Löydät valikoimastamme kauniit pyöreät peilit, joilla somistat kodin ilmettä huoneessa kuin huoneessa. Seinäpeili on kätevä esimerkiksi eteiseen, jolloin saat vielä viimeisen vilauksen ennen kodista lähtöä. Olohuoneessa kaunis aurinkopeili tai aaltopeili on varma katseenvangitsija. Makuuhuoneessa peilin edessä tulee mallailtua sopivaa tyyliä päivään, ja kylpytiloissa peili tarjoaa tilaisuuden viimeistellä tyyli.

Peilit nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on peilejä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Mikäli et löydä verkkokaupan valikoimista itsellesi sopivaa tuotetta, suosittelemme lämpimästi ottamaan yhteyttä myymälöihimme – ammattitaitoiset myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat valitsemaan juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.

Mikäli kaipaat peilin seuraksi täydennystä kodin muilla sisustustuotteilla, suosittelemme tutustumaan mattoihimme ja valaisimiimme. Verkkokaupastamme on ostettavissa niin niin pyöreät matot kuin suorakaiteen muotoiset matot eri materiaaleissa. Saatavilla on muun muassa viskoosimatot, villamatot, puuvillamatot, sisalmatot, paperinarumatot samoin kuin helppohoitoiset mikrokuitumatot.

Monipuolinen valaisinvalikoimamme puolestaan kattaa niin kattolamput ja plafondit, kattovalaisimet, lattiavalaisimet, led-valot ja spottivalaisimet, pöytävalaisimet, riippuvalaisimet kuin seinävalaisimet ja -lamput.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Jos et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi tuotetta, kannattaa olla yhteydessä myymäläämme. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää tuotteita, ja myymälöiden henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, VantaanEspoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top