Vuodesohvat

Upeat vuodesohvamme yhdistävät tyylin ja toimivuuden. Tilaa helppokäyttöinen vuode ja laadukas sohva samassa paketissa. Istu ja nuku hyvin!

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (5)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 39 tuotetta

Helppokäyttöinen ja kaunis vuodesohva

Vuodesohva on ideaali valinta, kun tarvitset monipuolisuutta kodin tilojen käyttöön – saahan ryhdikkäästä ja tyylikkäästä sohvasta käden käänteessä laadukkaan yösijan vieraille. Tarjoamme sekä pienet vuodesohvat ja vuodetuolit yhdelle henkilölle että kookkaammat kolmen tai kahden istuttavat vuodesohvat.

Päiväsaikaan sohvasänky muuntuu takaisin oleskelutilojen sohvaksi, joten vuodesohva on oivallinen valinta pieneen tilaan. Vuodesohviemme valikoimasta löydät laadukkaan vuodesohvan kotiisi.

Vuodesohvat nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Myymme monipuolisesti eri tehtaiden vuodesohvia, ja tanskalainen Innovation Living on kenties kiinnostavin ja modernein vuodesohvien valmistajista. Innovation Livingin johtoteema on tyylikäs, moderni ja käytännöllinen vuodesohva, joka sopii niin kaupunkilaiskotiin, omakotitaloon kuin lomamökille. Sohvasänkyihin on tarjolla lukuisia eri verhoiluvaihtoehtoja. Innovation Livingin vuodesohva sopii kotiin, jossa ajatellaan sekä tyyliä että mukavuutta!

Kotimaiset vuodesohvat ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Honkasen kotimaiset vuodesohvat on tarkoitettu kestämään vuosiksi eteenpäin, ja sen vuoksi Honkasen vuodesohviin on saatavilla 20 vuoden runkotakuu. Honkasen vuodesohviin on saatavissa myös korotettu sänkymekanismi, joten kotimainen vuodesohva on kestävä valinta sinulle, joka arvostat laadukkaita huonekaluja.

Vuodesohvia löytyy lisäksi omasta KruunuDesign-kokoelmastamme, Furninovalta sekä muilta valmistajilta, joista saat lisätietoja myymälöistämme.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Toimitamme vuodesohvan suoraan kotiisi ja kierrätämme tarvittaessa vanhan sohvan tai muut huonekalut pois. Lue lisää palveluistamme.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt sitä mitä etsit, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Kaikki tilaustuotteet, verhoilut ja moduulit ovat nähtävissä ja koeistuttavissa myymälöissämme, ja myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top