Vuodesohvat

Lue lisää
Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 27 tuotetta

Vuodesohva on ideaali valinta, kun tarvitset monipuolisuutta kodin tilojen käyttöön – saahan ryhdikkäästä ja tyylikkäästä sohvasta käden käänteessä laadukkaan yösijan vieraille. Tarjoamme sekä pienet vuodesohvat ja vuodetuolit yhdelle henkilölle että kookkaammat kolmen tai kahden istuttavat vuodesohvat.

Päiväsaikaan sohvasänky muuntuu takaisin oleskelutilojen sohvaksi, joten vuodesohva on oivallinen valinta pieneen tilaan. Vuodesohviemme valikoimasta löydät laadukkaan vuodesohvan kotiisi.

Valikoimissamme on sohvia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Myymme monipuolisesti eri tehtaiden vuodesohvia, ja tanskalainen Innovation Living on kenties kiinnostavin ja modernein vuodesohvien valmistajista. Innovation Livingin johtoteema on tyylikäs, moderni ja käytännöllinen vuodesohva, joka sopii niin kaupunkilaiskotiin, omakotitaloon kuin lomamökille. Vuodesohvia on tarjolla monessa koossa niin yhden kuin kahden nukuttavina sekä kulmasohvana. Sohvasänkyihin on tarjolla lukuisia eri verhoiluvaihtoehtoja, ja helppohoitoinen, polyesterilla verhoiltu vuodesohva on käytännöllinen valinta tilaan kuin tilaan. Innovation Livingin vuodesohva sopii kotiin, jossa ajatellaan sekä tyyliä että mukavuutta!

Kotimaiset vuodesohvat ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä. Honkasen, Pohjanmaan Kalusteen ja ByNiemen kotimaiset vuodesohvat on tarkoitettu kestämään vuosiksi eteenpäin, ja sen vuoksi esimerkiksi Honkasen vuodesohviin on saatavilla 20 vuoden runkotakuu. Honkasen vuodesohviin on saatavissa myös korotettu sänkymekanismi, joten kotimainen vuodesohva on kestävä valinta sinulle, joka arvosta laadukkaita huonekaluja.

Verkkokaupasta on ostettavissa vuodesohvia suoraan varastolta nopealla toimitusajalla, ja tilaustuotteiden osalta kaikki verhoilu- ja jalkavaihtoehdot ovat nähtävillä myymälöissämme.

Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi! Toimitamme vuodesohvan suoraan kotiisi ja kierrätämme tarvittaessa vanhan sohvan tai muut huonekalut pois. Lue lisää palveluistamme.

Jos verkkokaupasta ei löytynyt sitä mitä etsit, suosittelemme pistäytymään myymälässä. Kaikki tilaustuotteet, verhoilut ja moduulit ovat nähtävissä ja koeistuttavissa myymälöissämme, ja myymälöiden ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top