Lattiavalaisimet

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (2)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 42 tuotetta

Kaunis ja toimiva lattiavalaisin

Lattiavalaisin on ehdottomasti yksi joka kodin suosikkiesineistä. Jalkalamppu on paitsi käytännön apuväline parhaimmillaan myös kaunis yksityiskohta kodin sisustuksessa. Lattiavalaisimelta odotetaan sekä apua arkisiin askareisiin että esteettistä muotoilua. Jalkalampulla on kodin sisustuksessa monta eri tehtävää, ja parhaimmat jalkalamput muuntuvat eri käyttötarkoitusten mukaan eri tiloihin.

Verkkokaupassa on tarjolla monipuolinen valikoima lattiavalaisimia ja jalkalamppuja erilaisiin tarpeisiin. Laaja mallistomme kattaa niin metalliset, puiset, lasiset kuin kankaiset lattiavalaisimet erilaisilla ominaisuuksilla. Uusinta uutta edustavat USB-portilla varustetut lattiavalaisimet, joissa on kätevä ladata puhelimen, kuulokkeiden ja muiden laitteiden akut. Useimmissa USB-lattiavalaisimissa on myös käytännöllinen taso, johon puhelimen tai kuulokkeet saa talteen latauksen ajaksi.

Lattiavalaisimet nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Olemme koonneet verkkokauppaamme tyylikkäistä tyylikkäimmän valikoiman erilaisia jalkalamppuja. Tutustu verkkokauppamme valikoimaa ja tilaa omasi helposti netistä! Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Tarjoamme laadukkaat lattiavalaisimet ja jalkalamput kotimaisilta ja ulkomaisilta brändeiltä. Yksi suosituimmista valaisinvalmistajistamme on Valaisin Grönlund, jonka mallisto ihastuttaa monipuolisuudellaan. Valaisin Grönlundin lattiavalaisinten ehdoton vahvuus on se, että ne mukautuvat luontevasti osaksi millaista tahansa sisustusta. Valaisin Grönlundin valaisinten tunnusmerkkinä voi pitää materiaalien ja muotojen leikittelyä, minkä ansiosta valo itsessään pääsee oikeuksiinsa.

Toinen kotimainen, vanha toimija on Secto Design. Secto Design on päässyt puisilla, pelkistetyillä valaisimillaan jo klassikon asemaan eikä ihme – Secto Designin valaisimet juhlistavat suomalaista luontoa ja muotoilua ja sopivat yhtä lailla niin kodin kuin vaikkapa ravintoloiden sisustukseen.

Kotimaisten toimijoiden tuotteiden lisäksi myymme verkkokaupassa oman KruunuDesign-brändimme valaisimia samoin kuin saksalaisen Trio Lightingin tuotteita. Trio Lighting tuo valaisimia eurooppalaisille markkinoille, ja Trion mallistosta löytyy valaisimia jokaiseen tyyliin ja makuun.

Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja valitse omasi! Jos et löytänyt netistä etsimääsi, ei hätää – myymälöissämme on esillä ja tilattavissa runsaasti lisää lattiavalaisimia eri toimittajilta. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa mielellään löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top