Kirjoituspöydät

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(6)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (17 kpl)

Kirjoituspöytä kotitoimistoon ja koululaiselle

Kirjoituspöydät toimivat sekä osana kodin tyylikästä sisustusta että käytännöllisenä lisänä esimerkiksi kotitoimistossa, opiskelijan työpöytänä tai pienen koululaisen kotitehtävien tukena.

Kirjoituspöytä on satsaus tulevaisuuteen, sillä laadukas kirjoituspöytä palvelee käytössä vuosia tai jopa vuosikymmeniä. Kirjoituspöytä kulkee parhaimmillaan mukana lapsuudesta opiskelija-asuntoon, joten kirjoituspöytää hankkiessa kannattaa suunnitella käyttötarkoitus ja -soveltuvuus pitkälle tulevaisuuteen. Kirjoituspöytä elää muutoksissa mukana, ja kirjoituspöydän laatikostossa säilyvät tallessa niin muistot, kynät kuin paperitkin.

Kirjoituspöydät nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on pöytiä sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Verkkokaupastamme on ostettavissa kaunis, tyylikäs ja käytännöllinen valikoima kotimaisten ja ulkoimaisten laatubrändien kirjoituspöytiä. Kotimaisten Hiipakan ja Leo-Matti Ojalan kirjoituspöydät ovat klassisen tyylikkäitä ja toimivia, kun taas Skovbyn ja Artwoodin kirjoituspöydät nostavat kotitoimiston sisustuksen kokonaan uudelle tasolle. Lisää valikoimaa on esillä ja ostettavissa myymälöistämme.

Kirjoituspöydän laadukkaat materiaalit ja monipuoliset toiminnot

Kirjoituspöytä on pitkän ajan hankinta, joten valinta kannattaa tehdä huolella. Kirjoituspöydässä tärkeää on paitsi ulkonäkö myös laatu sekä toiminnallisuudet, joita kirjoituspöytään sisältyy. Osassa kirjoituspöytiä on pelkästään pieni vetolaatikko, kun taas osaan sisältyy kokonainen pöydän korkuinen laatikosto. Osassa kirjoituspöytiä esimerkiksi laatikoston puolisuus on valittavissa, kun taas osassa tuotteita laatikosto on kiinteä, eikä sen paikkaa saa vaihdettua. Joissakin pöydissä laatikosto on varustettu pyörillä, jolloin sen paikkaa voi vapaasti vaihtaa eri puolille toimistoa. Kirjoituspöydän valinnassa kaikki käytännön näkökulmat on syytä huomioida, jotta kirjoituspöytä palvelee tarkoitustaan mahdollisimman pitkään.

Kirjoituspöydät on tyypillisesti valmistettu MDF-levystä tai MFC-kalustelevystä. Osaan pöydistä on erikseen ostettavissa lasinen kansi, joka lisää tuotteen käyttöikää huomattavasti ja helpottaa kirjoituspöydän puhtaanapitoa. Lisäksi lasikansi viimeistelee pöydän ilmeen ja antaa kirjoituspöydälle lisäarvoa.

Tutustu valikoimaamme ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt verkkokaupasta etsimääsi, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissä on esillä ja tilattavissa runsaasti lisävalikoimaa, ja ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään myös yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top