Naulakot

Tervetuloa siistiin eteiseen! Tutustu tyylikkäisiin naulakoihimme, jotka tarjoavat kätevän tavan järjestää takit, laukut ja asusteet.

Lue lisää
Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (3 kpl)

Naulakko on helppo säilytysratkaisu

Naulakot ovat kodin todellinen pelastus! Naulakolla saat reilusti lisää säilytystilaa pieneenkin tilaan kuten eteiseen tai tuulikaappiin. Lattianaulakoissa on usein koukkuja kerroksittain, mikä moninkertaistaa säilytysmahdollisuudet esimerkiksi ulkovaatteille, sateenvarjoille, laukuille, hatuille, pyöräilykypärille ja lemmikkien talutushihnoille. Pystynaulakot ovat linjakkaan ja ajattoman kauniita myös sisustuselementteinä, ja naulakon valinnassa kannattaa ensisijaisesti muistaa kodin sisustuksen värimaailma – naulakolla on helppo täydentää eteinen kauniiksi ja tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Naulakot parhailta brändeiltä

Verkkokauppamme valikoimissa on esillä siroja ja kestäviä naulakoita muun muassa ruotsalaisen Rowicon mallistosta. Rowicon on yksi suosituimmista valmistajistamme, ja heidän valikoimiinsa kuuluu naulakoiden ohella laaja valikoima erilaisia säilytyskalusteita, kuten kaappeja, kirjahyllyjä, senkkejä, tv-tasoja, vitriinejä, lipastoja, pöytiä ja ruokapöydän tuoleja. Rowico tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia kodin piensisustustuotteita kuten penkkejä ja raheja, joista on yhdessä naulakon kanssa helppo rakentaa eteiseen yhtenäinen kokonaisuus. Tutustu ja myös Torkelsonin ja Connubian säilytysratkaisuihin.

Monipuoliset naulakot jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen

Kevyen pystynaulakon etu on siinä, että se on helppo liikuttaa haluttuun kohtaan ja siirreltävissä vapaasti tarpeiden mukaan. Naulakko ei ole pelkästään eteisen huonekalu, sillä naulakkoa voi yhtä lailla käyttää myös makuuhuoneessa vaatetelineenä tai vaikkapa säilytyspuuna lasten leluille ja tavaroille – vain mielikuvitus on rajana! Naulakko ei juuri vie tilaa kodista, joten tarpeen tullen se on helppo purkaa ja varastoida siksi, kunnes naulakolle on taas tarvetta.

Tutustu tyylikkääseen valikoimaamme ja täydennä kotisi sisustus laadukkaalla naulakolla. Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Mikäli et löydä verkkokauppamme valikoimista itsellesi sopivaa mallia, suosittelemme olemaan yhteydessä myymäläämme, Myymälästä on tilattavissa koko mallistomme eri valmistajilta ja joukkoon mahtuu niin kotimaisia kuin ulkomaisia valmistajia. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet, ja jos kaipaat apua laajemman kokonaisuuden kanssa, osaavat sisustussuunnittelijamme tarjoavat näkemystään suunnittelun tueksi.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpaytrail.pngpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top