Ulkosohvat ja ulkopenkit

Terassikalusteet myymälöissämmeTerassikalusteet myymälöissämme!

Kesäkalustemalleja runsaasti myymälöissämme! Tervetuloa tutustumaan ja tekemään kauden upeimpia hankintoja myymälöihimme. Valikoimassa myös runsaasti varastoerätuotteita 3–7 arkipäivän toimituksella!

—–
Poimimme tyylikkäät ulkosohvat mallistoomme nopeasti toimitettavina varastoerinä ja valikoituina tilaustuotteina. Valitse ulkosohvan ja puutarhan sohvaryhmän ilme makusi mukaan polyrottinkisena, alumiinirungolla tai tiikkisillä yksityiskohdilla haluamassasi värissä. Myymälöissämme vielä enemmän vaihtoehtoja!

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (15)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 53 tuotetta

Ulkosohvat, puutarhasohvat, terassisohvat, sohvaryhmät ja penkit ulos puutarhaan ja terassille kesäksi

Ulkosohvat ovat kesäpihan ehdoton kruunu! Ulkosohvan ehdottomasti paras puoli on se, että mukavan pehmoisen rentoutumisen lisäksi saat nauttia ihanan raittiista kesäilmasta terassilla tai puutarhassa ja ottaa auringonpaisteessa vaikkapa pienet nokkaunet!

Nykyaikaiset, säänkestävät ulkosohvat ja sohvaryhmät ovat mukavuudeltaan verrattavissa jo olohuoneiden sohvaryhmiin, eikä tyylikkyydestäkään ole tingitty. Ulkosohvalle hyvä vaihtoehto on sohvaryhmä nojatuoleineen ja sohvapöytineen. Sohvaryhmä sopii isommalle pihalle, ja sen rentouttavasta vaikutuksesta pääsee nauttimaan koko perhe!

Ulkosohvat, ulkosohvaryhmät ja penkit parhailta brändeiltä nopealla toimituksella

Kruunukalusteen verkkokaupan valikoimiin on koottu parhaat palat laatubrändeiltä. Puutarhakalusteiden toimittajiimme kuuluvat Brafab, Artwood, Cane-line ja ByNiemi, ja tämän lisäksi tuomme itse maahan monipuolisen valikoiman ulkosohvia ja sohvaryhmiä samoin kuin muita puutarhakalusteita.

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Artwoodin valikoimiin sisältyy ihastuttava valikoima polyrottinkisia ulkosohvia. Artwoodin mallisto on päässyt jo klassikon asemaan ajattoman designin ja korkean laatunsa ansiosta. Pääset tutustumaan Artwoodin koko mallistoon täältä.

Yksi kiinnostavimmista puutarhakalusteiden toimittajistamme on ehdottomasti tanskalainen Cane-line. Cane-line käyttää runsaasti aikaa ja vaivaa innovatiivisten materiaalien ja designin kehittämiseen, ja työn tulos näkyy – Cane-linen mallisto on pullollaan ihastuttavia ulkosohvia, sohvaryhmiä ja muita puutarhakalusteita. Cane-linen koko mallisto on nähtävissä täällä.

Sastamalassa toimiva ByNiemi tarjoaa Kruunukalusteen mallistoon oman kiinnostavan lisänsä, ja osasta ByNiemen mallistoa on muodostunut ajan saatossa osa Kruunukalusteen puutarhakalusteiden vakiomallistoa. Esimerkiksi ByNiemen Capri-sarjan tuotteet nousevat vuosi toisensa jälkeen yhdeksi suosituimmista tuotteistamme jopa siinä määrin, että ne pääsevät loppumaan hyvissä ajoin ennen kuin kesä on ohi.

Ruotsalainen Brafab on takuuvarma puutarhakalusteiden valmistaja, jonka mallisto on kuulunut Kruunukalusteen vakiovalikoimaan jo vuosien ajan. Brafab tarjoaa niin polyrottinkikalusteet, ulkosohvat ja sohvaryhmät, aurinkotuolit ja aurinkovarjot, terassipöydät ja puutarhapöydät, puutarhatuolit, parveketuolit ja ulkotuolit kuin erilaiset pientuotteet kuten esimerkiksi aurinkovarjojen suojat.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt mielestäsi ulkosohvaa tai sohvaryhmää, ota yhteyttä myymäläämme. Ammattitaitoiset myyjämme ja sisustussuunnittelijamme auttavat yksilöllisissä tarpeissa.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun  myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top