Sohvapöydät ja tarjoiluvaunut

Terassikalusteet myymälöissämmeTerassikalusteet myymälöissämme!

Kesäkalustemalleja runsaasti myymälöissämme! Tervetuloa tutustumaan ja tekemään kauden upeimpia hankintoja myymälöihimme. Valikoimassa myös runsaasti varastoerätuotteita 3–7 arkipäivän toimituksella!

—–
Ulkokäyttöön sopivat sohvapöydät ja tarjoiluvaunut tuovat käytännöllisen lisän kesäpihan tarpeistoon. Sohvapöydälle on helppo laskea juomat ja tarjoiltavat, ja tarjoiluvaunulla on helppo kuljettaa ruuat sisältä tai grillin äärestä pöydälle. Myymälöistämme vielä lisää vaihtoehtoja!

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (8)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 41 tuotetta

Sohvapöydät ja tarjoiluvaunut täydentävät kesäpihan kalustuksen

Ulkosohva saa vertaisensa täydennyksen tyylikkäästä sohvapöydästä, ja tarjoiluvaunu helpottaa kesäisen ruokailu- tai kahvitteluhetken käytännön järjestelyjä. Pieni sivupöytä voi olla näppärä apu esimerkiksi kesäjuhlissa tai jos vieraita muuten vaan pelmahtaa paikalle suurempi seurue.

Verkkokaupastamme on ostettavissa monipuolinen, tyylikäs ja laadukas valikoima sohvapöytiä ja tarjoiluvaunuja eturivin valmistajilta. Löydät verkkokaupastamme niin tarjotinpöydät, sivupöydät, tarjoiluvaunut, sohvapöydät, kahvipöydät kuin erilaiset pienet ulkopöydät.

Sohvapöydät ja tarjoiluvaunut nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on puutarhakalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Valmistajiimme kuuluvat muun muassa ruotsalainen Brafab, kotimainen ByNiemi sekä tanskalainen Cane-line, jonka tuotteet ovat äärimmäisen hienostuneita ja laadukkaita. Cane-line tunnettuus Suomessa kasvaa koko ajan, ja Kruunukaluste on yksi harvoista kotimaassa toimivista jälleenmyyjistä.

Cane-linen erityisyys piilee siinä, että yritys panostaa paljon resursseja sekä materiaalien kehittämiseen että designin hiomiseen huippuunsa. Lopputuloksena on äärimmäisen tyylikäs ja erityislaatuinen valikoima huippulaadukkaita ja loppuun asti mietittyjä puutarhakalusteita. Koko Cane-linen mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Kotimainen ByNiemi kuuluu Kruunukalusteen vakiovalmistajiin. ByNiemen mallisto miellyttää suomalaista silmää, ja siksi valikoimaamme otetaan klassikoiden ohella vuosittain uusia tuotteita ByNiemen mallistosta.

Ruotsalainen Brafab kuuluu kestosuosikkeihin klassisen mallistonsa ansiosta. Brafabin valikoimista löytyvät niin tarjoiluvaunut kuin erilaiset sohva- ja sivupöydät niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin. Brafabin mallistosta on helppo rakentaa yhtenäisiä ja tyylikkäitä kokonaisuuksia, jotka luovat harmonista tunnelmaa kesäpihalle.

Tutustu valikoimaan ja tilaa omasi! Jos verkkokaupasta ei löytynyt etsimääsi tuotetta tai brändiä, ole yhteydessä myymäläämme. Myymälöidemme asiantunteva henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top