Palveleva Kruunukaluste

LAADUKASTA JA YKSILÖLLISTÄ SISUSTAMISTA

Kruunukaluste on jo yli 60 vuoden ajan palvellut asiakkaitaan kodin laadukkaissa sisustusratkaisuissa. Meille tärkeitä ovat korkea laatu, yksilöllinen design ja asiantunteva palvelu. Seuraamme aktiivisesti huonekalu- ja sisustusalan trendejä ja poimimme niistä parhaimmat juuri sinun kotiasi varten.

Myymäläverkostomme palvelee maanlaajuisesti Suomen suurimmissa kaupungeissa, ja myymälämme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Espoossa, Oulussa ja Turussa.

Valikoimaamme kuuluu kotimaisia ja kansainvälisiä laatubrändejä, kuten Natuzzi, BD Möbel, Artwood, Furninova, Hans K,  Richmond Interiors, Skovby, Bröderna Anderssons, Rowico, Bodahl Møbler, Stressless, Svane, Connubia, Cane-line, Valaisin Grönlund, ByNiemi, Hiipakka ja VM Carpet.

Tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme valikoimaan sekä pistäytymään myymälöissämme.

 

IN-SUUNNITTELIJOILTA SISUSTUSAPUA

Tarjoamme asiakkaillemme korkeatasoista IN-suunnittelupalvelua kaikissa myymälöissämme. Taitavat ja koulutetut sisustussuunnittelijamme auttavat luomaan kodistasi yksilöllisen, kauniin ja toimivan kokonaisuuden, jossa jokaiselle pienelle yksityiskohdalle on oma paikkansa.

Sisustussuunnittelussa jokainen yksityiskohta on tärkeä. Kokeneet suunnittelijamme osaavat auttaa niin yksittäisen sohvan värin valinnassa kuin koko kodin, kesämökin tai terassin suunnittelussa.

Tarjoamme maksutonta sisustussuunnittelua kaikissa myymälöissämme niin Tampereella, Oulussa, Vantaalla, Espoossa kuin Turussa. Tervetuloa pistäytymään myymälässä tutustumassa tuotteisiin ja hakemaan vinkkejä kauniiden kokonaisuuksien luomiseen.

Lue lisää IN-suunnittelupalvelusta ja varaa oma suunnitteluaikasi!

Tutustu myös muuhun kattavaan IN-palveluvalikoimaamme.

 

Design-huonekalut eturivin valmistajilta

Kiinnostavimmat tuotteemme

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top