Tv-tasot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa (4)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 88 tuotetta

Suuri vai pieni tv-taso?

Tv-taso on paras vaihtoehto television sijoittamiseen silloin, kun johdot ja kaapelit halutaan katseilta piiloon ja helposti huollettavaan paikkaan: useimpien tv-tasojen takaseinässä on aukko, jonka kautta tv-tasoon sijoitettavien laitteiden johdot ja kaapelit on helppo sujauttaa piiloon ja pois lattialta pölyttymästä. Tv-taso täyttää tehtävänsä, kun se on sekä tyylikäs, käytännöllinen että kestävä!

Tv-tasot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia tv-tasoja eri materiaaleilla ja väreillä. Kestosuosikkeja ovat Hiipakan Anton, Taiga, Vilja ja Niklas-sarjojen tv-tasot samoin kuin Rowicon lämpimän tammiset tuotteet. KruunuDesignin oman brändin alta löytyy niinikään monipuolinen valikoima tv-tasoja eri tyylisiin sisustuksiin, eikä sovi unohtaa Artwoodin, Skovbyn, ByNiemen, Richmondin ja Leo-Matti Ojalan kauniita, tyylikkäitä ja kestäviä tv-tasoja. Cattelan Italian tv-tasot ovat aivan omaa luokkaansa niin tyyliltä kuin laadultaankin. Cattelan Italian tv-tasot saat tilattua myymälöistämme.

Valikoimissamme on säilytyskalusteita sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Massiivipuinen, marmorinen vai keraaminen tv-taso?

Tv-tasossa olennaista on paitsi ulkonäkö myös käytettävyys ja kestävyys. Useimmat tv-tasomme on varustettu joko soft-close- tai push-to-open-mekanismilla, mikä pidentää tuotteen käyttöikää huomattavasti ja ehkäisee tv-tason naarmuuntumista ja kolhiintumista käytössä. Mekanismi on tarkoitettu suojelemaan tuotetta, joten ne estävät tehokkaasti tv-tason

Itselle sopivaa tv-tasoa valitessa kannattaa miettiä, millaiseen tilaan ja käyttötarkoitukseen tv-taso tulee samoin kuin sitä, millaisen huoltotiheyden tv-tasolle haluaa. Huonekalulevystä valmistettu tv-taso on huoleton, sillä riittää, että tuotteen pitää puhtaana ja tarkistaa kiinnikkeet säännöllisesti. Massiivipuinen tv-taso on astetta laadukkaampi, mutta öljytty massiivipuu on syytä huoltaa säännöllisesti, jotta puu ei ala halkeilemaan kuivuuttaan. Lakkapintainen massiivipuu on sekä helppohoitoinen että kestävä.

Tutustu monipuoliseen tv-tasovalikoimaamme ja valitse omasi. Mikäli et löydä verkkokaupastamme omaasi, myymälöistämme on tilattavissa laajempi valikoima tuotteita sekä vakiokokoisina että räätälöidyssä koossa omien mittojen mukaan. Myymälöidemme henkilökunta auttaa mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top