Bambumatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (4 kpl)

Luonnollinen bambumatto on helppohoitoinen

Bambumatto on kevyt, kaunis ja luonnonmukainen valinta sisustuksen viimeistelyyn. Bambumatot valmistetaan bambukasvista saatavasta kuidusta, joten bambumatto on 100 % luonnonmukainen valinta sisustuksen viimeistelyyn.

Bambu muistuttaa materiaalina puuvilla, ja siksi bambumaton hoitoon ja puhdistukseen voi käyttää samantapaisia menetelmiä. Bambumaton arkiseen puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi, ja tahrat voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei matto pääse nukkaantumaan. Maton voi tuulettaa ja tampata. Tiukempien tahrojen poistoon suosittelemme käyttämään ammattimaisen pesulan palveluja.

Roots Livingin kauniit bambumatot

Verkkokaupassamme on tarjolla valikoima bambumattoja kotimaisten Roots Livingin kokoelmista. Roots Living on suomalainen mattovalmistaja, jonka toiminnan johtoajatuksena on sosiaalisen ja ympäristövastuun kantaminen läpi koko tuotantoketjun. Roots Livingin kaikki matot suunnitellaan kotimassa ja kudotaan Intiassa vuosisataisella, läpi sukupolvien rakentuneella ammattitaidolla. Roots Livingin kaikissa matoissa käytetään luonnonmukaisia materiaaleja, ja osa kaikista vientituotoista käytetään paikallisen koulun tukemiseen. Roots Living edistää omalla toiminnallaan alueen lasten koulutustason nostamista ja sitä myöten paremman tulevaisuuden rakentamista alueen asukkaille.

Jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimista itsellesi sopivaa mattoa, ei hätää. Myymälöissämme on esillä, ostettavissa ja tilattavissa runsaasti mattoja eturivin kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Mattovalikoima vaihtelee hieman myymälöittäin, ja siksi mattoasioissa kannattaa kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen. Mikäli mielessäsi on jokin tietty matto, voit myös kysyä saatavuutta verkkokauppamme asiakaspalvelusta.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top