Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Valaisimet tekevät kodista kodin

Tarvitsetko uusia valaisimia kotiisi? Meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia lattiavalaisimia, kattovalaisimia, pöytävalaisimia ja plafondeja, jotka sopivat erinomaisesti eri huoneisiin ja tiloihin.

Lattiavalaisimet luovat tunnelmallista valoa ja ovat käteviä valaisimia esimerkiksi lukunurkkaukseen tai sohvan viereen. Meiltä löydät lattiavalaisimia eri väreissä ja materiaaleissa, joista voit valita sinun tyyliisi sopivat vaihtoehdot.

Kattovalaisimet ovat olennainen osa kodin sisustusta ja tuovat valoa eri huoneisiin. Meiltä löydät erilaisia kattovalaisimia, kuten modernit ja perinteiset mallit, joista voit valita sopivan vaihtoehdon kotisi sisustukseen.

Pöytävalaisimet ovat käytännöllisiä ja tyylikkäitä valaisimia esimerkiksi työpöydälle tai yöpöydälle. Laajasta pöytävalaisimien valikoimasta löytyy ratkaisu jokaiseen tilaan ja tarpeeseen.

Plafondit ovat käytännöllisiä valaisimia esimerkiksi eteiseen tai kylpyhuoneeseen. Tiesitkö, että plafondin voi asentaa usein myös suoraan seinälle?

Tilaa uudet valaisimet meiltä ja saat laadukkaat ja tyylikkäät valaisimet kotiisi helposti ja nopeasti. Tarjoamme sujuvan toimituksen ja tarvittaessa helpon palautuksen, joten voit tehdä tilauksesi huoletta. Tule tutustumaan laajaan valikoimaamme verkkokaupassa ja myymälöissämme!

Kauniit valaisimet heti varastosta nopeasti

Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Sisustus on kokonaisuus, joka koostuu pienistä osista. Verkkokaupassamme on saatavilla valaisimet kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin kattovalaisimet, kattolamput ja -plafondit, riippuvalaisimet, seinävalaisimet ja -lamput, pöytävalaisimet, led-valot ja spottivalaisimet, kristallivalaisimet ja kristallikruunut sekä lattiavalaisimet. Kokonaisuudessa kannattaa siis huomioida kattovalaisimien lisäksi myös lisävaloa tuovat seinävalaisimet ja pöytävalaisimet. Tutustu mallistoomme ja rakenna vaikkapa saman sarjan tuotteista kotiisi tunnelmallinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Kattovalaisimet ja riippuvalaisimet luovat pehmeää yleisvaloa, joka sopii erinomaisesti moneen tilaan. Tarkkuutta vaativiin askareisiin, kuten askarteluun, kokkailuun ja lukemiseen, kannattaa kuitenkin yleisvalon lisäksi satsata myös spottivalaistukseen. Seinävalaisimet puolestaan ovat käytännöllisiä niin makuuhuoneessa kuin lukunurkkauksessa, ja lattia– ja pöytävalaisimet on helppo siirtää paikasta toiseen ja muutoksilla

Valaisimet parhailta brändeiltä

Tutustu valikoimassamme tyylikkäisiin Secto Designin, Valaisin Grönlundin, Trio Lightingin ja KruunuDesignin valaisimiin. Valikoimamme kattaa kauniit valaisimet erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tyyleihin. Secto Designin kotimaiset valaisimet ovat äärimmäisen tyylikkäitä ja suosittuja, ja myös Valaisin Grönlundin mallisto on yrityksen omaa designia. Trio on saksalainen valaisinten maahantuoja, ja KruunuDesignin valaisimet tulevat useilta eri valmistajilta.

Tutustu mallistoomme ja valitse omasi ja tilaa kodin valaisimet vaivattomasti verkosta! Mikäli et löydä verkkokaupan valikoimista mieleistä tuotetta, myymälöidemme ammattitaitoiset myyjät ja sisustussuunnittelijat auttavat mielellään valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan tyylin. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top