Valaisimet

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa(9)
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 217 tuotetta

Valaisin kotiin ja toimistoon

Valaisin tekee kodista kodin! Kodin valaistus vaikuttaa niin arkielämän käytännöllisyyteen kuin tilojen tunnelmallisuuteen. Valaisimilla kotiin luodaan lämpöä ja tunnelmaa, valoa ja varjoja sekä tietenkin tyyliä.

Valaisimet ovat paitsi välttämättömyys myös erittäin tärkeä sisustuselementti, sillä valaisimet viimeistelevät kodin ilmeen ja vetävät katseen puoleensa kerta toisensa jälkeen. Valaisinten merkitystä kodin sisustuksessa ei pidä väheksyä, ja siksi olemme koonneet verkkokauppamme valikoimiin parhaista parhaat.

Kauniit valaisimet heti varastosta nopealla toimituksella

Valikoimissamme on valaisimia sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Sisustus on kokonaisuus, joka koostuu pienistä osista. Verkkokaupassamme on saatavilla valaisimet kaikkiin tiloihin ja tarpeisiin kattovalaisimet, kattolamput ja -plafondit, riippuvalaisimet, seinävalaisimet ja -lamput, pöytävalaisimet, led-valot ja spottivalaisimet, kristallivalaisimet ja kristallikruunut sekä lattiavalaisimet. Kokonaisuudessa kannattaa siis huomioida kattovalaisimien lisäksi myös lisävaloa tuovat seinävalaisimet ja pöytävalaisimet. Tutustu mallistoomme ja rakenna vaikkapa saman sarjan tuotteista kotiisi tunnelmallinen ja tyylikäs kokonaisuus.

Kattovalaisimet ja riippuvalaisimet luovat pehmeää yleisvaloa, joka sopii erinomaisesti moneen tilaan. Tarkkuutta vaativiin askareisiin, kuten askarteluun, kokkailuun ja lukemiseen, kannattaa kuitenkin yleisvalon lisäksi satsata myös spottivalaistukseen. Seinävalaisimet puolestaan ovat käytännöllisiä niin makuuhuoneessa kuin lukunurkkauksessa, ja lattia– ja pöytävalaisimet on helppo siirtää paikasta toiseen ja muutoksilla

Valaisimia parhailta brändeiltä

Tutustu valikoimassamme tyylikkäisiin Secto Designin, Valaisin Grönlundin, Trio Lightingin ja KruunuDesignin valaisimiin. Valikoimamme kattaa kauniit valaisimet erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tyyleihin. Secto Designin kotimaiset valaisimet ovat äärimmäisen tyylikkäitä ja suosittuja, ja myös Valaisin Grönlundin mallisto on yrityksen omaa designia. Trio on saksalainen valaisinten maahantuoja, ja KruunuDesignin valaisimet tulevat useilta eri valmistajilta.

Tutustu mallistoomme ja valitse omasi ja tilaa kodin valaisimet vaivattomasti verkosta! Mikäli et löydä verkkokaupan valikoimista mieleistä tuotetta, myymälöidemme ammattitaitoiset myyjät ja sisustussuunnittelijat auttavat mielellään valitsemaan juuri sinun kotiisi sopivan tyylin. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

 

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top