Lepotuolit

Lue lisää
Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Yhteensä 33 tuotetta

Lepotuoli tarjoaa nimensä mukaisesti lepoa ja rentoutumista! Lepotuoli on erittäin monikäyttöinen valinta tilaan kuin tilaa, sillä se on helppo sijoittaa osaksi niin kodin kuin vaikkapa toimistotilojen sisustusta. Lepotuolin erinomaisuus piilee myös muunneltavuudessa, sillä lepotuoleihin on saatavilla kauniita ja kestäviä kangas- ja nahkaverhoiluja juuri omaan makumieltymykseen sopivaksi. Myös lepotuolien jalkavärejä on tarjolla useita, ja pehmeysasteen voi valita omiin mieltymyksiin sopiviksi.

Valikoimissamme on tuoleja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Laadukas lepotuoli tuo arkeen pientä mutta sitäkin tärkeämpää luksusta. Hyvin ja huolella valmistettu lepotuoli palvelee käytössä vuosia, joten lepotuolin valinnassa kannattaa panostaa ensisijaisesti laatuun istuinmukavuutta unohtamatta. Lepotuoleja on hyvin erilaisia, ja siksi lepotuolia valitessa on hyvä miettiä tarkkaan, millaiseen tilaan ja käyttötarkoitukseen lepotuoli tulee. Osassa lepotuoleja on esimerkiksi kiinteä rahi tai jalkatuki, kun taas toisissa lepotuoleissa rahi on irrotettava, jolloin siitä saa tarvittaessa myös lisätuolin.

Kruunukaluste tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia lepotuoleja sekä kangas- että nahkaverhoiltuna. Laadukkaita lepotuoleja valmistavia brändejämme ovat Artwood, BD Möbel, Bröderna Anderssons, Pedro, Stressless, Natuzzi Editions sekä Furninova. Verkkokaupassa on myynnissä lepotuoleja valikoiduilla verhoiluvaihtoehdoilla, ja loput jalka- ja verhoiluvaihtoehdot ovat nähtävillä ja tilattavissa myymälöistämme.

Lepotuoleista on saatavilla erilaisia kokonaisuuksia, joten erityistarpeissa kannattaa olla yhteydessä myymäläämme.

Lepotuolin täydennykseksi kannattaa tutustua esimerkiksi sohvapöytiimme sekä muihin sisustustuotteisiimme kuten esimerkiksi valaisimiin ja mattoihin. Olipa unelmiesi lepotuoli suuri tai pieni, nahkainen tai kankainen, pehmeä tai tukeva, Kruunukalusteen valikoimista löytyy takuulla sopiva lepotuoli juuri sinun tarpeisiisi.

Mikäli et löytänyt etsimääsi verkkokaupastamme, kannattaa pistäytyä myymälässä. Myymälöissä on esillä ja koeistuttavissa runsaasti lisää mallistoa, ja toimittajien kaikista verhoiluvaihtoehdoista on koepalat esillä. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top