Paperinarumatot

KESÄALE 2024


KESÄALE – voimassa 5.8. asti ellei toisin ilmoitettu.
Katso kaikki voimassaoloajat ja ALE-kampanjat täältä.

Kategoriat
Aina edullinen
Kampanjat
Heti varastosta
Varastossa
Tuoteryhmät
Valmistajat
Tuotesarjat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Koko
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (17 kpl)

Paperinarumatto ei pölyä

Paperinarumatto on erittäin ryhdikäs ja helppohoitoinen valinta, sillä paperinarumatot ovat kestäviä ja pölyämättömiä. Näiden ominaisuuksien ansiosta paperinarumatot sopivat moneen eri tilaan ja tarpeeseen.

Verkkokaupassamme on esillä valikoitu joukko laadukkaita paperinarumattoja. Löydät Kruunukalusteen verkkokaupasta kauniit, kestävät, laadukkaat ja tyylikkäät paperinarumatot eturivin kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Olemme koonneet valikoimaamme parhaista parhaat. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi!

Paperinarumatot nopealla toimituksella parhailta brändeiltä

Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Paperinarumaton hoito

Paperinarumatto on kestävä ja erittäin helppohoitoinen matto, joka säilyttää suosionsa vuosi toisensa jälkeen juuri muuntautumiskykynsä ansiosta: paperinarumatto sopii yhtä lailla oleskelutiloihin, eteiseen, ruokailutilaan, keittiöön kuin vaikkapa makuuhuoneeseen ja aulatiloihin.

Verkkokauppamme tarjoaa paperinarumattojen parhaat palat. Toimimme kotimaisten ja ulkoimaisten laatubrändien jälleenmyyjänä, ja yksi ehdottomasti suosituimmista mattovalmistajistamme on kotimainen VM Carpet. VM Carpetin paperinarumatot valmistuvat Karvalan tehtaalla Pohjanmaalla, ja kotimaisuusasteensa merkiksi VM Carpetin paperinarumatot ovat saaneet Avainlippu-sertifikaatin.

Paperinarumaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus tarvittaessa. Mikäli paperinarumattoon pääsee syntymään tahroja, ne voi puhdistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, sillä maton pinta voi nukkaantua liian karkeasta käsittelystä.

Mikäli tahrat eivät kotikonstein irtoa, paperinarumatto kannattaa vielä ammattimaiseen tasovesipesuun max. 30°C. Maton voi pestä miedolla hienopesuaineliuoksella, mutta mattoa ei kannata liottaa tai hangata. Ylimääräisen veden voi poistaa telapuristimella, ja pesun jälkeen matto tulee muotoilla ja kuivattaa ilmavasti tasossa.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt mielestäsi tuotetta, myymälöidemme ammattimainen henkilökunta auttaa mittatilaustuotteiden ja muiden erityistoiveiden kanssa. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Espoon, Turun ja Oulun myymälöihimme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top