Paperinarumatot

SISUSTUSPÄIVÄT alkoivat – valikoitu erä tuotteita 20–25 %!
Kaikki tuotteet heti varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla.

Katso kaikki kampanjatuotteet >>>

Kategoriat
Tuoteryhmät
Valmistajat
Verhoilu
Verhoilutyyppi
Täyte
Materiaalit
Väri
Toiminnot
Sertifikaatit
Myymälät
Hinta

Näytetään tulokset (15 kpl)

Paperinarumatto on erittäin ryhdikäs ja helppohoitoinen valinta, sillä paperinarumatot ovat kestäviä ja pölyämättömiä. Näiden ominaisuuksien ansiosta paperinarumatot sopivat moneen eri tilaan ja tarpeeseen.

Verkkokaupassamme on esillä valikoitu joukko laadukkaita paperinarumattoja. Löydät Kruunukalusteen verkkokaupasta kauniit, kestävät, laadukkaat ja tyylikkäät paperinarumatot eturivin kotimaisilta ja ulkomaisilta valmistajilta. Olemme koonneet valikoimaamme parhaista parhaat. Tutustu valikoimaamme ja tilaa omasi!

Valikoimissamme on mattoja sekä suoraan varastosta että tilaustuotteina hieman pidemmällä toimitusajalla. Kaikki varastotuotteet pikaisella, 3–7 arkipäivän toimitusajalla löytyvät täältä.

Paperinarumatto on kestävä ja erittäin helppohoitoinen matto, joka säilyttää suosionsa vuosi toisensa jälkeen juuri muuntautumiskykynsä ansiosta: paperinarumatto sopii yhtä lailla oleskelutiloihin, eteiseen, ruokailutilaan, keittiöön kuin vaikkapa makuuhuoneeseen ja aulatiloihin.

Verkkokauppamme tarjoaa paperinarumattojen parhaat palat. Toimimme kotimaisten ja ulkoimaisten laatubrändien jälleenmyyjänä, ja yksi ehdottomasti suosituimmista mattovalmistajistamme on kotimainen VM Carpet. VM Carpetin paperinarumatot valmistuvat Karvalan tehtaalla Pohjanmaalla, ja kotimaisuusasteensa merkiksi VM Carpetin paperinarumatot ovat saaneet Avainlippu-sertifikaatin.

Paperinarumaton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus tarvittaessa. Mikäli paperinarumattoon pääsee syntymään tahroja, ne voi puhdistaa kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, sillä maton pinta voi nukkaantua liian karkeasta käsittelystä.

Mikäli tahrat eivät kotikonstein irtoa, paperinarumatto kannattaa vielä ammattimaiseen tasovesipesuun max. 30°C. Maton voi pestä miedolla hienopesuaineliuoksella, mutta mattoa ei kannata liottaa tai hangata. Ylimääräisen veden voi poistaa telapuristimella, ja pesun jälkeen matto tulee muotoilla ja kuivattaa ilmavasti tasossa.

Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja valitse omasi! Mikäli et löytänyt mielestäsi tuotetta, myymälöidemme ammattimainen henkilökunta auttaa mittatilaustuotteiden ja muiden erityistoiveiden kanssa. Tervetuloa asioimaan Tampereen, Vantaan, Helsingin, Espoon ja Oulun myymälöihimme!

Back to top